Leszbi csajok, közületek miért öltöznek olyan sokan annyira fiúsan?
Vagy nem csak leszbi csajok öltöznek fiúsan?
Miért jobb egy nőnek fiúsan öltözni, mint nőiesen?
Szerintem a fiús csajok még rosszabbak, mint a bu*is srácok.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fogadom el őket, csak azt, hogy nem értem. Miért vannak olyan sokan, akik nem tudják elfogadni, hogy ők kik és mik?
Régen alatt a saját életünkön belüli régent értem, tehát nem azokat a történelmi időket, amikor elnyomták a nőket.
Vannak hasonló női és férfi ruhák. De egy farmeren is látszik, hogy az női-e vagy férfi.
Igenis számít, hogy mit vár el a társadalom. Ha nem lennének fontosak a normák, akkor például be lehetne menni az ellentétes nemű wc-be is. A férfi és a nő nem cserélhető fel egymással és soha nem is lesz az.
Lelki sérült sok van és sok volt. De attól, hogy felveszel egy jelmezt, attól még nem gyógyul meg a lelked. Pont azt kéne feltárni, hogy miért van igényed arra a jelmezre. Egy nőnek a fiú ruha jelmez.
El tudtok képzelni egy férfit az utcán szoknyában? Nem Skóciában. Ugyanaz, csak pepitában.
Szerintem meg nevetséges, hogy ezen problémázol, ugyanis ez egy borzasztóan apró szegmense a világban zajló történéseknek, és aligha nem lényegtelen. Sajnálom, ha ezt nem látod.
Sokszínű a világ és számos olyan dolog van, ami megosztó. Ez van.
És amúgy én nőiesen öltözködök, szóval még nem is erről van szó, hanem szimplán annyi, hogy szorult belém egy kis tolerancia.
Egyáltalán nem biztos, hogy lelki sérült az illető. De ha meg igen, akkor se biztos, hogy a sértegetéssel és a fikázással fogod visszabillenteni.
Szerencsére sokan egészen boldogok és sikerek még akkor is, ha más öltözködési stílust képviselnek. És egyébként ha már itt tartunk , hogy követni kell a társadalmi normákat. Az, hogy egy lány esetleg lazábban és sportosabban öltözködik, még mindig jobban belefér a normákba, mint ha egy férfi szétsminkeli magát vagy szoknyába és miniszoknyába jár...DE! Ha ő így érzi jól magát, és így teljes az élete. Ám legyen! Ki vagyok én, hogy beleszóljak.
És ki vagy te, hogy beleszólj! ;)
Másrészt, most leszbikusakról beszélünk, lévén, hogy ebbe a csoportba írtál. Tehát eleve mások, mint az átlag. Nem tudhatod bennük legbelül mi van. Egy úgymond, külön társadalmi réteget képviselnek a leszbikusokon belül. Olvas utána a leszbikus stílusoknak azt ajánlom, hogy megértsd jobban. Harmadrészt, ők a lányoknak akarnak tetszeni. És rájöttek, hogy hozzájuk jobban illik ez a stílus, és jobban tudnak vele ismerkedni. Vannak lányok, akiknek kifejezetten ez jön be (pl ééén). Tehát ez szerintem sokkal összetettem, minthogy te eldöntsd, hogy mi a helyes és mi nem.
A lányoknak akarnak tetszeni, nekik bejön, elfogadják őket, akkor meg mi a probléma? :D
Én el tudok képzelni férfit szoknyában az utcán, magassarkúval egyetemeben, ugyanis ezeket eredetileg férfiaknak szánták. Herék nem véletlenül vannak a testen kívül és nem belül, hideg jobb nekik, és a csőgatyát hordó férfiakat sem értem... divat miatt képesek egészségtelenül öltözködni. Na mindenesetre ezt el lehet felejteni a példád meg öngól volt, tessék művelődni az öltözékeket illetően, az általam említett két ruhadarab ugyanis férfiakra lett kitalálva. :) Skóciában az meg nem szoknya, hanem kilt, tessék művelődni! :D
Amúgy fiús lány vagyok, szeretem a női nem szervemet és szeretem ha megdug a barátnőm. :D Fiús kinézetem előnye (amúgy melleim nem szorítom le, párnázott sportmelltartót hordok ráadásul és még ez is nagyít a kis melleimen): nem látszik a bő pólókban a szép, nőies alakom és vonásaim és nem nyomulnak rám annyian a pasik közül. És talán megerőszakolni sem akarnak, max megverni. :D Amúgy a fiús lányok vonzanak és pont ezért, nem b.sszák ki ország világ elé mijük van, de attól még van és aki nem hülye, az észre is veszi. Általában a férfiak képtelenek rá amúgy, mert nem tudják milyen a női test. :D
Amúgy meg női gatyákat hordok, de igazából lógnak rajtam és ezekben is néztek fiúnak, szóval szerintem a többség nem, nem tudja megállapítani mi a különbség férfi meg női farmer közt... :D Kb. az emberek 50%-a találja el a nememet és női farmerban flangálok, köszönöm szépen, szóval ne sértődj meg, de szerintem ezt én tapasztalat alapján talán jobban meg tudom mondani, mint te. :D
Egyébként a wc kérdés: miért is kell két nemnek külön wc? Magyarázza már el valaki léci. :D Mármint én nem értem. Úgy kialakítva az egész mint a női és csá. Nekem ne mondjátok, hogy teljesen oké egymás mellett állva pisilni meg az a kialakítás, nem véletlenül vannak a poén képek neten, hogy nem állnak be egymás mellé a srácok. :D Teljesen hülyeség úgy a wc, nektek pasiknak se kényelmes. :D Ezzel is csak feszültségeket csinálunk a két nem között, akinek pedig tényleg problémája van a nemével, a transzneműek, nekik meg súlyos gondot csinál, sőt ezek a fajta hozzáállások csinálják a bajt, mint pl. te is kérdező.
Egyébként miért érzed úgy, hogy jogod van belepofázni olyanba, amit más magáért tesz, jól érezni magát és mindeközben rohadtul nem árt vele senkinek sem? :) Nem érzed kicsit szomorúnak, hogy erre van időd meg energiád, hogy másokat leszólj? :D Meg kéne tisztítanod a lelkedet az ilyen negatív érzelmektől. :D
Na mindegy én csak tényleg meguntam, hogy annyian meg akartak dugni a testem miatt és a nőt látták bennem csak és kizárólag. :D És nem ENGEM. Pedig mindig lazábban öltözködtem, most mentem át jóval fiúsabb stílusba az elmúlt fél évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!