Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Bőr/latex nadrág,...

Lányok! Bőr/latex nadrág, bőrkabát szett mellé mit vegyen fel a pasi?

Figyelt kérdés

Ismerkedek a lánnyal, szeret így öltözködni, imádom ezt a stílust, de nem igazán tudom, hogy, ha elmegyünk valahova, én mit vegyek fel, ami passzol mellé?

Ez inkább ilyen buliszerelés, vagy "dögös" viselet a részéről. Elegánsnak nem mondanám ugye... ötletek? Nyilván nem az a kérdés, hogy én húzzak-e bőr ruhákat :D

2017. márc. 20. 09:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10: nem csak kék farmer létezik. Sokféle nadrág van. Ez a műbőrös, latexes szerelés azért nem egy megszokott viselet férfinak. Főleg olyannak, aki nem tini, és komolyabban szeretne felöltözni. Főleg, ha egy csinos nő mellé szeretne öltözni.

De látom, itt sokaknak az összeöltözés annyit jelent, hogy ha a nőn latex van, akkor a férfinak is azt kell húzni :D

2017. márc. 20. 12:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Több féle nadrág van, ami a válaszolóknál azt jelenti, hogy kék farmert vegyen fel :)

Ami bőr, fényesebb, az ki van eleve húzva, mintha csak a nők kiváltsága lenne.

Vászon nadrágba is vannak jók, de nem nagyon divat, csak aki nagyon elegánsan öltözik, zakóval pl.

Én csak azért ajánlottam bőrnadrág félét, hogy ne üssön el nagyon egy kék szakadt farmerba tőle, ha amúgy is tetszik neki.

2017. márc. 20. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!