Szerintetek jól néz ki egy ilyen nadrág egy fiún vagy inkább meleges?
2017. márc. 19. 21:26
1/8 A kérdező kommentje:
Fekete bőrdzsekivel és Nike sportcipővel.
2017. márc. 19. 21:27
2/8 ttoh.szilvi0715 válasza:
Hát..én el tudnám képzelni egy srácon, de ez végülis tőled is függ, ha neked tetszik a többi már úgy is mindegy.
3/8 anonim válasza:
Képen jól néz ki, de élőben lehet más hatást kelt. El tudom képzelni, nekem tetszik.
5/8 anonim válasza:
Dehogy meleges. Vagy az már kötőszó lett? Igaz, egy kicsit fénylik... nem baj, ilyen is van. Dehogy erről, meg mindenről mért kell hogy a melegség jusson az eszébe valakinek, azt nem tudom. Figyelj, nincs semmi kivetni való rajta, szerintem teljesen rendben van. De nem is néz ki jobban annál, mintha nem fénylene.
6/8 anonim válasza:
Egy nadrag kin mutat vajon jobban ?
Biztos nem egy non!
Mar az is meleges ha az anyaga nem farmer vagy szovet?
Akkor a metal egyuttes tagok is melegek mert bornadragba lepnek fol?
Vagy a motorosok?
7/8 anonim válasza:
Amugy valaki irja mar le hogy a melegek hogy oltozkodnek mert ismerek parat es erdekes modon pont ugy ahogy a tobbseg!
Tehat akkor az atlag a meleg?
Polo, farmer, sportcipo.
Akkor igy nehogy oltozzunk mert a melegek is ezt viselik, jujj..
8/8 anonim válasza:
A melegek melegen öltöznek, ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!