Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek visszavigyem a...

Szerintetek visszavigyem a farmeromat a boltba?

Figyelt kérdés
Fél éve vettem egy Levi's farmert az Allee-ban lévő márkaboltban. Úgy két hete felfigyeltem rá, hogy mosás után a szárán lévő hosszanti hajtásoknál kifakult a nadrág színe és lett rajta több világos csík. Szerintetek ez normális? Szerintem nem, ezért gondoltam, hogy visszaviszem, de mivel ez az első levi's farmerom nem tudom eldönteni, hogy ez most hiba vagy sem.

2017. márc. 16. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem volt a címkén valami mosási útmutató? Nekem van olyan nadrágom amire rá volt írva hogy mosás után fakulhat és megváltozhat, de szerintem mindenképp vidd vissza és kérdezd meg.
2017. márc. 16. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Fölösleges lenne visszavinni, erre rámondják hogy rosszul mostad. És szvsz ez nem a gyártó hibája, mosáskor megtörténhet.
2017. márc. 16. 19:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Pedig úgy mostam, ahogy kell: kifordítva, 30 fokon
2017. márc. 16. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a 6 hónap nem telt le akkor próba szerencse de ha már betöltotted a 6 hónapot akkor már nincs semmi lehetőséged.

Alapból azt hiszem így se sok a remény hogy csereljek..

2017. márc. 16. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem ugyan nem levi's farmerrel volt ez, de hasonló volt, fekete farmer, csíkokban kopott belőle a szín minden mosásnál.

apukám viszont csak levi'st hord, ő azt mondta, hogy ez normális, valamennyire kiengedik a színüket

2017. márc. 19. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!