Mi ertelme ennek az oltozetnek a bringas ferfiaknal?
Mostanaban sok bringast latok hosszu bringas nadragba amire egy irdatlan rossz benyomast kelto logo boszaru terdig ero oldalt zsebes "rovid"nadragot vesznek, amit nem ertek az az hogy a ket nadrag uti a funkcioit egymasnak mert a bringas az nyullik es szuk hogy kenyelmes legyen a mozgas a masik meg pont az ellenkezoje ennek mert lifeg log es bo a szara es meg csak nem is nyullik! Tehat eleg ertelmetlennek tunik az egesz oltozet...
Ja! Es persze csak fiu bringasokon latom , a nok nem oltoznek ilyen logikatlanul.
Lehet szégyellősek bringás nadrágba lenni csak.
Amúgy nem kellett volna annyira sietni a kérdéssel, normális helyesírással jobban nézne ki.
Igen oltozkodesben szegyellosek a ferfiak ilyenkor kis nyuszik de persze mas temanal meg kemenyek tudnak lenni..
Nem ertem mi baj van a helyesirasommal mert vegulis megertetted a kerdesem nem? Zoliman! :)
Én pl nem veszek a feszülős futógatyámra rövidgatyát, nekem anélkül jobb. :)
F
3!
Akkor te es az ilyen szerelest hordok szegyellik a testuket?
Szhar lehet ugy leelni egy eletet,hogy azon aggodsz mindeg hogy mibe hogyan dugdossad el magad csupan azert mert ferfinek szulettel...
En buszke Vagyok a testemre nem dugdosom ha mar husz eve edzem es nem nyomom el azt a ruhat ami szabadsag erzetet biztosit az ellenkezojevel.
Amugy meg nyaron miert nem bugyolaljak be magukat a rovid bringasgatyaba miert csak a hosszunal divat ez?
Vagy a rovidebbe mar esztetetikus a ferfi test...?
Jo akkor nem vagy ferfi engem aztan k..;rvara nem erdekel a nemed,az viszont a te velemenyed hogy valaki nem erzi jol magat feszulos ruhakba mert Nekem sokkal kenyelmesebbek mint a bo logos betyar szerelesek!
Nem toria hanem velemeny ugy ahogy neked is van mert szamomra a ket ruhadarab ellentetes egymassal.
Akkor ezekszerint a ferfiak tapintatosabbak a kornyezetukre a noknel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!