Stíluspárbaj Lakatos Márkkal - nézitek? Hogy tetszik?
Figyelt kérdés
2017. márc. 16. 19:41
1/3 anonim válasza:
Én most néztem meg az 1. részt félig. Ugyanaz mint a shoppingkirálynők. Amivel nem értettem egyet sosem, hogy miért debellákat válogatnak össze. Ezért nem nagyon tudok azonosulni a műsorral. Átlagos testalkatúakat kellene. Vagy akkor legyen egy külön rész a malacoknak.
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem is ugyanaz.
De épp ezek az átlagos testalkatú nők.
Akik nem modell-alkatúak. Az egyik magas, erős csípőben. A másik duci. A harmadik fiús, stb.
Egyetlen nő volt az első héten, akinek tökéletes volt az alakja, és elég irritáló volt, ahogy húzta a száját mindenre és beszólogatott mindenkinek.
Ilyen alakra könnyű ruhát találni.
Egy átlagos nő vásárlása meg igenis arról szól, amit a másik 4 versenyzőnél láttunk. Hogy keresi a kompromisszumokat, hogy mérlegelni kell, mit vehet fel és mit nem.
2017. márc. 18. 16:23
3/3 anonim válasza:
Most néztük meg ezeket a részeket barátommal. Az első tahó hülyeséget beszél, pont ezért jó, mert más alkatra is kitér, tanácsot ad. Szóval igazad van. És az elég bajos, hogy pl. bloggercsaj, meg az énekes mr debellának számít? Amúgy nekem volt egy olyan érzésem, hogy az aktmodel-bármit is takar ez- Timi vagy amásik csaj ismerőse volt, egyáltalán nem volt ötletes a ruhája, ráadásul egy elszállt p csa volt, aki lenézett mindenkit. És nem, nem irigység beszél belőlem, én is vékony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!