Annta kérdése:
Western kalap hétköznap?
Figyelt kérdés
Tetszenek a western kalapok. Szeretnék is egy fehéret. Farmerral, inggel lehet a városban hétköznapi viselet? (29 éves nő)2017. márc. 16. 08:45
1/5 anonim válasza:
Az egybesult allatoknal jo, de ez Europa!!
2/5 anonim válasza:
Nekem van egy kollégám, aki úgy jár munkába néha. Intelligens bolygólakó ezt nem tekinti az illető rossz tulajdonságának. :)
Én nem járok sem kalapban (utálok minden fejfedőt, és amikor már sapkát húzok, akkor olyan kell, amilyen a fülemet is védi), sem western ingben (hát, abból kevés az ízléses), sem csizmában (nincsen belőle nyárias), de kedvelem, ha ilyent látok.
De remélem, western kalap alatt nem a falusi vásárokon árult változatot érted.
Igaz, az "igazi" az nem olcsó.
5/5 anonim válasza:
Tekintve, hogy én például, ki a fővárosban dolgozom, egyetlen egyszer láttam egy ősmagyar öltözetű polgárt, ezek nem értelmezhető kötözködések. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!