Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltöny minden nap?

Öltöny minden nap?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és egyetemre járok. Nagyon tetszenek az öltönyök és az effajta öltözködés. Szerintetek öltözhetek úgy minden nap és nem tűnnék furának miatta?

2017. febr. 6. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Szived joga, de egy szep, jo oltony nem ket filler, es ha mindennap azt hordasz, akkor nem egy kell belole. Meg azt nem moshatod ki csak ugy otthon,.tisztitoba kell vinni
2017. febr. 6. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Nyugodtan hordjad. De valóban kell több. Hozzá ingek, cipők, övek, stb. Nem egy olcsó mulatság.

Szerintem nem fognak furának nézni. Nálunk több, mint 100-an voltunk az évfolyamon. Volt közöttük mindenféle ember, öltözködésben is.

Vannak olyan szakok, ahol sokan így öltöznek. Pl. jogi karon.

Szerintem egyébként lehet ezt variálni is. Nem mindig full öltönyben. Hanem nadrág, zakó. Nem mindig ing, hanem pulóver.

2017. febr. 6. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Hamar megunod a sok kiadàst es vasalast es azt hogy nem a legkènyelmesebb. 10 eve jarok igy, tudom.
2017. febr. 6. 19:21
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
20 fok felett meg fogsz benne sülni.
2017. febr. 6. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, vagy fura, de ha neked ez a hétköznapi viseleted, ezt szokják meg rajtad, akkor egy elegánsabb eseményre mit veszel fel? Szmokingot?
2017. febr. 8. 17:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon bírom az öltönyös pasikat, és nálunk is vannak jópáran, akik abba vannak, de egyáltalán nem fura :)

meg amúgy is ne mások véleménye alapján öltözködj, hanem úgy, ahogy szeretnél :)

2017. febr. 10. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érdekes a gyakorin látni a változást, amíg régebben a legtöbben eltántorítottak volna abból az okból, hogy fura, mostmár inkább a kényelmetlenséget emelik ki, vagy inkább ajánlják. Én is ajánlom, szerintem is jól néz ki.
2017. febr. 12. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát a kényelmetlenséget kiemelni elég furcsa, mivel mindenki saját maga el tudja dönteni, hogy mi neki a kényelmes, és mi nem :)

Amúgy esetleg tehetnél fel képet a szettedről ;)

2017. febr. 12. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!