Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magas lányok ti hol vasaroltok...

Magas lányok ti hol vasaroltok magatokra ruhát? 180, de leginkább 185+cm-re gondolok

Figyelt kérdés

2017. márc. 13. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Nadrágnál néha a Vögele-nek vannak hosszabb darabjai, hosszúujjút meg inkább nem veszek, van egyszem boleróm amit asszem divatplázáról rendeltem mert felárért csináltak neki hosszabb ujjat, sajnos ez nem sokaknak lesz segítség de a spiral direct ruháit magasabbarkra tervezik de sajnos nem sokaknak illik a stílusához a márka.
2017. márc. 14. 09:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Barátnőm is varratni szokott.
2017. márc. 14. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:

A ruhavásárlás kész katasztrófa...

Többnyire ha beugrok valamelyik butikba vagy turkálóba és találok egy megfelelő holmit, akkor gondolkodás nélkül megveszem, mivel nem találok magamnak akármelyik boltban ruhát...

2017. márc. 19. 00:41
 4/4 anonim válasza:

194 cm vagyok lányként, pls... :DDDDD

Fiú csőgatyákat szoktam hordani mostanában. A stílusom miatt senkinek nem tűnik fel, hogy nem lány nadrág van rajtam. És így még a mérettel sem kell szenvedni, tiszta haszon. :DD (utálom a kék farmert, inkább szürke/piros színűeket veszek)

Póló, pulcsi, kabát, ilyesmikkel nekem sosem volt problémám.

2017. ápr. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!