Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen szoknyához mit vehetnék...

Ilyen szoknyához mit vehetnék fel ebben az időben?

Figyelt kérdés

nagyon hasonló miniszoknyám van, fekete alapon szines.

De nem tudom hogy ilyen hűvös időben mit vehetnék fel hozzá. Sima fekete harisnya, tornacipő vagy elegánsabb cipő, ujjatlan top vagy hosszuujjú, milyen színű felső, milyen színű pulcsi vag kardigán...

Egy kocsmába beülős este lesz, arra kéne

[link]

2017. márc. 13. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Tornacipovel igenytelen tehat valami elegansat vegyel fel vigyel hosszuujjut is mert lehet hideg lesz.
2017. márc. 13. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Én még bokacsizmában járok, van ami elég csinos és nem rontja el a szoknyás stílust. A tornacipő szerintem sportosabb szettheu illik, a balerinacipő szerintem még hideg. Ha nem vagy magad,akkor egy szép magasabb sarkú cipővel nagyon csinos lehetsz, sajnos én azt nem hordhatok,mert így is 180 centis vagyok. :( Szóval hordj helyettem is,mert én tuti abban mennék ilyen eseményre, ha megtehetném. Még a kicsit ducibb ismerősöm is bombanő lett egy kis magassarkútól
2017. márc. 14. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Én bokacsizmával és egyszínű pólóval és kardigánnal szoktam hordani a hasonló szoknyámat.
2017. márc. 17. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!