Buliba megyek pénteken. Mit vehetnék fel ehhez a szoknyához?
Nemrégiben vettem a H&Mben egy egyszerű, fekete harangszoknyát. Azt szeretném fel venni a bulira, de ötletem sincs,hogy milyen felsővel. Tipikus körte alakom van, a szoknya jól fedi a nem tökéletes részeket. A feslő testem viszont vékony. Szeretném, ha a felső picit megmutatná, amim van.:D De fogalmam sincs,hogy milyen felsőt vehetnék fel hozzá. Magassarkú cipőm lesz. A buli nem iskolai, pár fiatal szervezi, szóval 'lázább' party lesz, de azért még is csak jól akarok kinézni.:)
Help me pls!
16/L
Szoknya: [link]
Cipő:
Kérdés: be szeretnéd tűrni a felsőt? Ami a csajon van a linken, az pl. teljesen jó szerelés. Picit kivágottabb felsővel is működhet, de ne legyen túlzottan mellkidobós, azzal már túl sok lenne. Inkább egy olyan felső, aminek ejtettebb kivágása van, nem nagyon-nagyon tapadós...
pl. vmi ilyesmi (lehet rövidujjú vagy ujjatlan is, és a nyakláncot hanyagolnám róla, akkor inkább vmi rövidebb, vékony nemesfém színű, pici medálos vmi, ha szeretnél :D):
Vagy ha nem ennyire ejtett a nyaka, akkor vmi ízléses apró/egész anyagában mintás picit lazább felső (mondjuk olyan fazon, ami a lányon van) is működne.
pl.
[link] (persze, ha rendesen be lehet tűrni)
vagy egy másik stílus:
Azóta nagyon sokat gondolkoztam még...
Van egy fekete-fehér csíkos csőtopom. Az betűrve milyen lenne hozzá?
Csőtoppal sztem kicsit ócska fílingje lenne a szerelésnek. Oké, hogy sokat mutat, de
1) sokaknak rohadtul nem előnyös ez a pánt nélküli miniruha stílus
2) snassz
3) túl sokat mutat... tudom, 1-2 éve nagyon trendi volt a csajszis körökben, de akkor sem volt ízléses, inkább túl sokat mutatós vagy túl kislányos, stílustól függően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!