Szerintetek túlzás tanga fürdőruhát viselni egy fürdőben?
Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 19:25
1/13 anonim válasza:
Mint kívül álló örülnék neki, ha láthatok iylet. Mint a párod örülnék a fétékeny tekinteteknek :D Szerintem nem az :)
2/13 anonim válasza:
Azt veszel fel ami neked kényelmes.. Csak ne csodálkozz ha minden pasinak " megdugnálak " nézés lesz.
5/13 anonim válasza:
Én tangásban vagyok fürdőben. Miért lenne túlzás.
6/13 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy a sok szottyadt fütyi miattad lesz félkemény akkor csak nyugodtan. Egyébként meg közönséges viselet.
7/13 anonim válasza:
Közönséges, ribis. A többségnek ez lesz rólad a véleménye és jó sok bámulód lesz (bár ha az a célod..) Arra a pár órára vegyél normális alsót, még kényelmesebb is. De persze a te döntésed.
8/13 anonim válasza:
Nem tulzas hanem kozonseges es illetlenseg mindegy hogy fiu vagy lany viseli!
9/13 anonim válasza:
Ráadásul a fürdők jelentős része tele van idős emberekkel, mert nekik, van a legtöbb idejük elmenni. Undorító lehet, ha az öreg papák nézik a hátsódat és fantáziálgatnak. Én tuti nem venném fel, még a strandra sem nyáron. Már akkor is igénytelen, közönséges volt,amikor először hordtak ilyet. Manapság még jobban az lett. Kívánatosabb az, aki kevesebbet mutat sejtelmesen, nem kell kirakni mindent.
10/13 anonim válasza:
A tangás fürdőruhát eredetileg anno a 90-es években hordták, akkor is a gazdagabbaknak gyártották (mindkét nemnek), akik otthon a párjukkal fürödtek kettesben a jakuzziban..... előtt ;) nyílvános helyen nem venném fel, főleg nem idősek előtt, akik tudják ezeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!