Ruhaválasztás esküvőre?
Meghívást kaptam egy ismerősöm esküvőjére, de tanácstalan vagyok, hogy milyen ruhát vásároljak, ami tényleg előnyös lenne.
Szimplán résztvevőnek megyek, tehát nem leszek koszorúslány.
Nagyon alacsony vagyok, így biztos hogy +12 centis magassarkú lesz rajtam, mézszőke hajam van és szürkés-barnás-zöldes szemem és világos bőröm.
Maxi vagy miniruha lenne alkalmibb? (köztes megoldást nem szeretnék,mert nem áll jól)
Mondanátok pár színt, ami szerintetek illene hozzám?
Tudtok ajánlani néhány oldalt, ahol szép, minőségi alkalmi ruhákat lehet rendelni?
Ha csak ismerősök vagytok, akkor egy egyszerű, halvány virágmintás, tavaszi színű, lenge maxiruhában lennél a legcsinosabb. Alkalmi is, szép is, de azért visszafogott is.
Szerintem a miniruha közönséges egy esküvőre, főleg, ha nem is ismer mindenki. Nem feltétlenül ott kell megmutatni a formáidat. Buliba, más rendezvényre oké, de esküvőre szerintem ne.
Persze miniruhából is van csinos meg visszafogott, bár a maniaxtremesek pont nem azok.
Azért én a helyedben kipróbálnék több variációt is, ne csak a mini meg maxiruhánál ragadj le.
Ja, és elég telt vagyok. Illetve vékony vagyok, de mellben erős vagyok, így a pánt nélküli ruha nem jöhet szóba.
Egyébként ez egy családias létszámú esküvő lesz, barátok vagyunk, tehát nem vadidegenek közé megyek.
Szerintem se vegyél miniruhát, esküvőre illetlenség nagyon kivágottan menni.
A másik szabály hogy ne feketében vagy fehérben menj (kiegészítő szín lehet)
- fekete-fehér-piros felejtős
- ha meleg lesz, akkor félhosszút, mert maxiban megsülsz, túl mini viszont tirpákság
És milyen színt javasoltok azon kívül, hogy mi tiltott?
Jelenleg menta, világoskék, zöld, mályva, vanília, levendula színű ruhákon gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!