Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek megéri kimenni...

Szerintetek megéri kimenni Parndorfba vásárolni?

Figyelt kérdés
Szívesen elmennék mostanában oda vásárolni, de félek, hogy feleslegesen, mert nem tetszene semmi, vagy ha mégis, akkor nem lenne rá pénzem... Itt, Magyarországon is alig találok magamnak ruhát, mert kb semmi nem tetszik.... Szóval elsősorban az érdekelne, hogy mennyivel nagyobb Parndorfban választék, mint itt?

2017. márc. 8. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Allotolag nem eri meg, olyan sokkal nem olcsobb es csak xs es xl meret van a legtobb dologbol, ami van es olcso az meg ronda. Utikoltseggel tuti nem eri meg.
2017. márc. 8. 12:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Már csak azt nem értem, hogy mi ez a nagy felhajtás körülötte, ha tényleg ilyen az a hely...
2017. márc. 8. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg. Van néhány bolt, ahol tényleg olcsóbban tudsz beszerezni néhány terméket, például kozmetikai szereket. De úgy összességében nem éri meg emiatt odamenni, drága márkák outlet boltjai vannak ott, még így is nagyon drágák. Pont annyi eséllyel fogsz ki ott egy leakciózott terméket, mint otthon az Árkádban.

Ha már vásárlónapot tervezel, szerintem érdemesebb Vösendorfba, a Shopping City Süd-be menni. Több az üzlet elérhető árú termékekkel, az elrendezés is sokkal jobb. Sokszor vannak nagyon jó akciók, néha még jobbak is, mint otthon. Választék is talán kicsit nagyobb. Hangulatosabb is, ha eső esik, szél fúj is legalább fedett helyen vagy. :D

2017. márc. 8. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy érdemes ha páran osszealltok a barátokkal és a benzint szetdobva kimentek. Így ha nem jön össze a nagy vásárlás, akkor a rád eső 5000t bukod.
2017. márc. 8. 21:53
 5/5 anonim válasza:
Szerintem menjél ki, nézz körül. Megéri. Nem egyszer voltam kint. Nagy a választék és az akciók is. 50000-res cipőt is kaphatsz akár 20-ért. Persze az se kevés, de megéri. Ha kimész szerintem 40000 értékben vigyél magaddal ha mást nem akkor barátoddal mentek, együtt vásároltok. Egy ismerősöm vett vagy 5 vans pólót 14-en belül... Minden esetre egyszer menj ki azt tanácsolom
2019. szept. 17. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!