Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek érdemes átmenni...

Szerintetek érdemes átmenni Parndorfba ruhákat vásárolni?

Figyelt kérdés
Mármint anyagilag megéri-e vagy túl drága.
2009. nov. 9. 21:32
 1/6 anonim válasza:
0%
meguszol egy nike egyuttest 4 nike polot es 1 cipot kb. 15 000 ftbol..de ez kb minden markara igaz..kiveeve a la coste-ot mert ott egy polo kb.2500 ft..
2009. nov. 9. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:

egy lacoste póló 2500? na mennyé már....ezmost komoly?:D ennyire olcsó lenne ott minden????

hátakkor, ha nemlaksz túl messze parndorf-tól, akkor mindenképpen érdemes átmenni.

deha a benzinköltséged vagy a vonatjegyed annyi lenne, hogy abból a pénzből itthon is betudnál ásárolni, akkor nemérdemes.

lehidalok ezen a lacoste 2500 ft-os pólón :D

2009. nov. 9. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Hűűű most nekem is felkeltettétek az érdeklődésem :-)

Tud valaki írni hiteles árakat? Mi mennyi kb????

2009. nov. 10. 08:09
 4/6 anonim ***** válasza:

a 2500 forintos Lacoste póló nem átlagos dolog Parndorfban :D bár most télen nem voltam, hanem tavaly, akkor vettem 2 Lacoste pólót 80 euroért (ami durván 20ezer forint), ezzel is lényegesen olcsóbb, mint itthon, de nem 10 euro, ez tévedés :D vagy valami szuperextra akciós napon járt ott az első válaszoló

(vagy lehagyott egy 0-t és 25ezret akart írni, mert bizony annyiért is van:D)

2009. nov. 10. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 25 000-t akart írni, mivel az elején írt egy olcsóbb nike együttesről aztán felhozta ellenpéldának a la coste-t! Mi még karácsony előtt tervezzük h elmegyünk a párommal!
2009. nov. 10. 16:38
 6/6 anonim válasza:
felre irtam egy nullat..de egyebkent most teleg megeri elmenni..wan amikor pl ejszakai wasarlas wan akk minden fillerekert wan:Oes ez karacsony elott naon sokxor wan..kb heti rendszeressegel
2009. nov. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!