Hol vehetnék ilyen fürdőruhát?
Hello!
Sajnos elég striás a mellem, így nem hordhatok akármilyen fürdőruhát.
Most eszembe jutott, hogy ilyesmi kéne:
vagy ilyen, csak pánttal:
New Yorker, Takko, C&A kizárva, már néztem.
Bár a New Yorkerben volt, de az szerintem nagyon ronda.
Ha esetleg tudjátok, hol lehet ilyesmit venni, légyszi írjatok!
Ja, és ha lehet, ne legyen push up-os.
Köszi!
15/L
szerintem egy heavy tools boltot megpróbálhatnál. ott szoktak lenni jók, de most neten néztem az ottani katalógusban nincsenek annyira igazán jók. de talán egy boltban vannak tavalyiak is. azért itt a link: [link]
meg ha tökéletesen tisztában vagy a méreteiddel, akkor végső soron victoria's secrettől is rendelhetnél. bár fogalmam sincs válalnak e usán kívüli szállítást. itt van a link hozzá, az oldalakat itt még 1-25ig tudod váltogatni :) [link] komolyan csak lesek olyan jó bikinik :Dtudnék innen választani, mit ne modjak :)
nem akarok beleszólni de ha striás a melled felteszem azért elég nagyok is nem? csak mert ezek a felsők nem túl jók nagy mellre :S mert nem tartják rendesen :S
16/L
Köszi a válaszokat!
1-nek:Tényleg, ott még nem is néztem! Köszi, hogy eszembe juttattad!:)
2-nak: Nem,nem túl nagyok, igazából normál méretűek, fogalmam sincs, mitől lett striás.:(
Lehet, hogy túl korán kezdtem el melltarót használni, vagy túl későn, hááát nem tudom.
Amiket belinkeltél, hú azok közül én is tudnék választani.:)
Várok még válaszokat!
Ha kicsi méret kell, akkor tudok neked adni egyet (pár ezresért odaadom), nekem kicsi, kihíztam. Tally Weijlben vettem és lila, majdnem ugyanolyan mint az első képen lévő.
De abban a boltban vannak ilyen szabásúak megint. Nem túl drágák, érdemes megnézni!
Köszi!
Szerintem inkább újat vennék,de azért köszi a felajánlást!
És köszi a tippet is, holnap elmegyek pár üzletbe, aztán ha sikerül valami csinit találnom, lefotózom, és megmutatom:)
Nem, nem vagyok szegedi, sajnos.:)
Érden lakom.Ha valaki tud itt valami jó fürdőruci vásárhelyet, az írjon!:)
Amúgy jó neked. Új fürdőruha, strandolás....nekem meg kémia és töri témazáró. Hát, ilyen az én szerencsém:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!