Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről a lányról?...

Mit gondoltok erről a lányról? Tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert nagyon hasonlítok rá. Mind kinézetre (haj stb..) mind testalkatra + az ízlése is hasonló mint az enyém.

Bejön nektek? A stílusa tetszik?

2017. márc. 6. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Kedves az arca, de szerintem ehhez az alakhoz nagyon előnytelenek ezek a ruhák.
2017. márc. 7. 20:39
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem nagyon szép lány, és kedves, pozitív kisugárzása van.
2017. márc. 8. 18:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszik benne, hogy hihetetlenül pozitív aurát sugároz. :) Bárcsak én is ilyen pozitív lehetnék. :/
2017. márc. 8. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem vagy ilyen pozitív, annak számos oka lehet, de közre játszhat az is, hogy nem érzed jól magad a bőrödben.

Nézd nem beszólni akarok, mert én is voltam túlsúlyos (nem 45 kilós kiscsaj vagyok :D) de hidd el, nagyon nem egészséges! És a pártalàlásban is hátráltat - ha mást nem az önbizalom hiány miatt.

Nem kell vasággyal 50 kg-nak lenni, de nyárra kicsit fogyhatnàl. Én is megettem és nem kell válogatnom órákig egy ruhaüzletben.

Tedd meg te is! Nem nehéz. Már én is rájöttem, hogy husisnak lenni nem vonzó.

2017. márc. 9. 09:48
 15/16 anonim ***** válasza:
* megtettem= nem megettem áá :D
2017. márc. 9. 09:49
 16/16 A kérdező kommentje:
:D Köszönöm a választ! ^^ Minden tőlem telhetőt megpróbálok megtenni :)
2017. márc. 9. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!