Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok az aliexpressről?
Én eddig ékszereket (ezekből mind jó volt) telefontokot, ruhákat meg pár sminkcuccot rendeltem (volt ami nyilvánvalóan gagyi viszont ilyen 300 forintért életem egyik legjobb korrektorát és rúzsát vettem meg szóval már csak ezért is néha berendelek pár lutri darabot), a ruhák közül mind hordható volt bár némelyiknek kellett egy kis átalakítás.
A dolog lényege hogy csak olyat rendelek aminek van értékelése, itt leírhatják milyen volt a cucc, mennyi idő alatt jött meg és ami a legfontosabb, tölthetnek fel fotót, van olyan ruha ami a vásárlók képein teljesen más mint a hirdető képeken, vagy valaki megírja hogy 1 mérettel feljebb rendelj, ezek miatt jobban merek alin vásárolni.
A magyar posta miatt néha gáz van, nemrég elveszett egy szép leggingem de megírtam az eladónak hogy 3 hónap alatt sem jött meg és szó nélkül visszaadta az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!