Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vásárolt már valaki a www.cipo...

Vásárolt már valaki a www.cipomarka.com oldalról?

Figyelt kérdés

2017. márc. 4. 18:24
 1/8 anonim válasza:
Egy nagy kamu!!!!!!!
2017. márc. 28. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, nemrég rendeltünk párommal 2 "air max" cipot. Ez ket cipo ara volt. Megjott a futar egy cipovel es az volt 27e. Mondtam h ket ciponek kene legyen. De a feladonal tisztan latszott h csak 1 db cipot adott fel. Kifizettuk abban a remenyben h talan kesobb megjon a masik. Nyilvan nem jott meg. Es mielott barki elkezdene okoskodni h akkor minek fizettuk ki stb. UTOLAG mi is okosak vagyunk :) a cipo raadasul nagyon gagyi. Még ha franko utanzat lenne akkor oke. De a piacon jobbat veszek 5e ert...szoval nagy atveres. Es reklamalni is folosleges mivel a magyar szekhely ami megvan adva egy kamu.
2017. ápr. 2. 09:50
 3/8 anonim válasza:

Iszonyat gagyi cipőt küldenek, nekem ráadásul még a fűzőt is kispórolták.

Bulgáriai cég, onnan is küldik, gondolom többet erről nem kell mondanom!

Írtam nekik, hogy visszaküldeném, de eddig nincs válasz!

2017. ápr. 6. 17:51
 4/8 anonim válasza:
Valaszt sajnos nem is fogsz kapni!Mi is rendeltunk Air max cipot..es egy bovli szart kaptunk..full mast mint amit megrendeltunk.... en is irtam nekik vagy 6-7uzenetet(2 hete semmi valasz)! Es napi szinten hany embert atverhetnek igy! Rohadt fergek..Rendorok meg az ilyennel sajnos nem csinalnak semmit:/
2017. ápr. 6. 20:23
 5/8 anonim válasza:

Hát mindenesetre érdekes egy cég!

Valami bolgár feladótol jött a csomag...

Éppen ma jött meg 2 pár rendelt cipő,amire már gyakorlatilag nem is számítottam, mivel a honlapon adott infóval ellentétben kb. vagy 30 napot kellett várni.

Amúgy én azt kaptam amit rendeltem és a minőséggel sincs különösebb probléma, de tényleg kíváncsi lennék, ha lenne hova és kihez lehetne azzal fordulni...

Természetesen aki akar rendelni, visszaigazolásra, ne is számítson, mert az nista,ahogy "bolgár" nyelven mondják, de még arra sem, hogy ahogy az oldalon van, ha nem kap visszaigazoló kódot a kolléga felveszi önnel a kapcsolatot..(még jó, mert nem tudok bolgárul..)

Valójában vagy 5 alkalommal megpróbáltam rendelni, gondoltam az "én készülékemmel van a baj", de semmi..

Most valójában arra lennék kíváncsi, hogy elküldik a többit is..(érdekes lesz..)

Írtam nekik levelet is, de természetesen szintén valószínűleg valami kommunikációs zavar folytán elfelejtettek válaszolni.

A vicc az benne, hogy a domain nevükben Vass cipő van, gondoltam, valami átfedés lehet a dologban..

Felhívtam a céget,ahol közölték, hogy én vagyok ,ma már a harmincadik aki a téma iránt érdeklődék és már megtették a szükséges büntető feljelentést, de szerintük átverős oldal lehet.

Én valójában kicsit bíztam, hogy nem átverés, mert az egyik rendelésemnél, utána a honlap rögtön azt írta ki, hogy a termék elfogyott.

Valójában az is érdekes, hogy minden csuka 32179-ről van leértékelve, még úgy is, hogy itthon, bizonyos típus nem akciósan is max. 17 ezer..

Megjegyzem én örülök, mert végül megjött, de legközelebb kevesebb kockázattal a sportdirect.com oldalról fogok rendelni, mert ott legalább fogadják az esetleges reklamációt és nem is drágább sok típus..

2017. ápr. 26. 15:37
 6/8 GT81 válasza:

Most komolyan. van egy olyan weboldal ahol se egy telefonszám se egy cégjegyzékszám vagy céginfó nincs, csak egy cím ami bárkié lehet és egy rakás kamucipőről kamukép kamu árakkal. Aki innen rendel az megérdemli.

Ha lenne időm az összes ilyen láthatóan valótlan oldalakhoz tartozó személyeket feljelentgetném egytől egyig mert hülyék mindig vannak a kik bedőlnek az ilyen jellegű hirdetésnek weboldalaknak. Egy kis etikett tanulás a webes rendelésekhez senkinek sem ártana és nem lenne ennyi csalódott átvert ember

2017. máj. 18. 14:43
 7/8 Esztus.hal válasza:
Sziasztok! Valaki tudna küldeni egy képet a megérkezett cipőről? Köszi
2017. máj. 18. 20:07
 8/8 anonim válasza:
Beletettem egy pár cipőt kb 2 hete a kosárba, gondolván, még szétnézek pár WEB áruház kínálata között. Úgy látom jól tettem, hogy nem ugrottam bele a vásárlásba rögtön, mert már a WEB oldaluk sem elérhető.
2017. máj. 31. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!