A Wish oldalról rendelnék, próbáltam több kártyával és paypallal is de ezt írta ki :Hiba történt a fizetés feldolgozása közben. Kérjük, fordulj a htelkártya-szolgáltatóhoz, vagy próbálkozz másik fizetési móddal. S Miért írja ezt, hogyan rendelhetnék?
Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 21:24
1/2 anonim válasza:
Szia. Én is akartam rendelni és nekem se fogadta el a kártya infokat. Azt írta hogy helytelen ez meg az. Nekem se írt senki ezzel kapcsolatban. Üdv.
2/2 anonim válasza:
A dombornyomott bankkártyát elfogja fogadni. PayPal fizetés esetén át kell állítani euróra vagy dollárra mert csak úgy fogja elfogadni.
Én MasterCard bankkártyával fizetek és sosem volt problémám velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!