Boxerben vagyok mindig itthol és poloban. Ciki ha ugy látnak szuleim? néha van merevedésem is .
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 11:03
1/5 anonim válasza:
A szüleidnek most is a gyerekük vagy és nem idegen férfi.
Ha egy szülőnek nem tetszik a lenge öltözet, az szól a gyerekének.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem ciki az otthonodban a lenge öltözet,főleg ha nem teszik szóvá.A merevedésed viszont csak rád tartozik.
3/5 anonim válasza:
Mások meg pulóverben. Komolyan, nem tudom mért kell úgy túlfűteni Magyarországon a lakásokat... Elviselhetetlen, egészségtelen. Társasházban meg a szomszéd lakásokba is átterjed ám az a dög meleg, nyitott ablaknál se lehet létezni a sok ilyenek szaunázó szomszéd miatt. Bocs, de most ez így kijött belőlem... Tényleg, vedd le a fűtést szerintem, és akkor kulturáltabban fel tudsz öltözni.
Hát gondolom, te még nem vagy ciki, de ha már a tatádat képzeljük el ugyanebben a túlfűtött lakásban fel-alá a visszereses lábaival, az már nem egy élmény.
4/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, minek kell 21 fölé fűteni? Hogy télen is egy szál pólóban+boxerban lehessen korzózni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!