Pizsama felsőben es boxerben vagyok, ugy alszom. Aludhatok ugy, Ha mas van nalam pl uncsim akor ir lehetugy aludnom?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 22:34
1/7 anonim válasza:
Már miért ne lehetne...? Olyan ruhában alszol, amiben kényelmes. nem igazán értem.
2/7 A kérdező kommentje:
Más fiu elött boxerben ?uncsim előtt.
2016. jún. 15. 23:14
3/7 anonim válasza:
Azt hittem lany, azert tetted fel a kerdest. Fiu elott miert ne..es am is csak alszol vagy ha meg is lat egy ket percre akk sincs velole semmi. Ha lany lenne akkor mas lenne a helyzet, akkor arra torekekednek h ne lasson meg boxerban.
4/7 anonim válasza:
Miért ne? Akár lány előtt is, nem értem a problémát, nem vagy meztelen. De ha a másik is fiú, akkor akár meztelenül is, hacsak valamiért nem zavarja, vagy akár téged. Sok embernek úgy kényelmes.
5/7 A kérdező kommentje:
Uncsitesom (fiu) egy szal boxerben alszik melletem amikor itt alszik,az engem zavart. Mit kéne tegyek?
2016. jún. 16. 07:35
6/7 anonim válasza:
Jaj mar megint te...? Nem unod meg ezeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!