Mi az a ruhakombináció, ami egy férfit vonzóbbá tesz?
legyen összhangban a viselőjével, érezze benne jól magát, és passzoljon a napjához is. Szerintem ez a lényeg.
Ugyanaz a srác egy vászon rövidgatyában, focicipőben és kigombolt galléros pólóban szexi lehet a nyári utcán, de röhejes egy elegáns étteremben. Míg öltönyben és csokornyakkendőben hülyén nézne ki a nyári utcán, és szexi lenne az étteremben.
Amúgy meg sajnos vagy sem, de tény, hogy aki jóképű, és jó az alakja, lapos a hasa, az bármit felvehet, aki nem ilyen szerencsés, annak pedig tök mindegy, mit visel, nem lesz belőle jó pasi, legalábbis a külsejét tekintve.
Számomra az ingek a legvonzóbbak, esetleg egy bőbb fazonú vászon nadrággal, meg valami elegánsabb cipővel, egy farmer vagy egy bomber dzsekivel hűvösebb időre. Egy jól kiválasztott napszemüveg is dobhat a megjelenésen, vagy egy szép óra :) összességében legyen laza de elegáns
Például ez: [link]
Vicces és tanulságos, mennyire szubjektív ez a dolog. Az előző hozzászóló linkelt képe a számára ideális megjelenésről szerintem abszolút gáz minden szempontból.
Engem irritál ha egy férfi zokni nélkül hord hosszúszárú nadrágot, ha egy hosszú ujjú inget nem tűr be a nadrágjába, vagy ha már kívül hordja, akkor nem tűri fel az ingujjat. És semmi pénzért fel nem vennék olyan vászon papucscipőt vagy mit, amit a képen visel a srác.
Számomra, ha jól akarok kinézni nyáron, az valami hasonlót jelent: [link]
vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!