A fiúk mostanában miért hordanak cicanadrágszerű nadrágokat? Lányok bejön?
Én már azt is nagy dolognak tartom, hogy szűk fazonú nadrágokat hordanak, ez is haladás,hogy divat lett. De az látszik, hogy pl bőrhatásút már nem hordanak, pedig az is elegáns lenne.
Egyébként a szerszám kb a mackónadrágba nem szorít, vagy a nagyon sztreccses nadrágokba, nekem átlagos ffi farmerokban, alkalmi nadrágban is tud kellemetlen lenni, sok nadrágot úgy csinálnak, hogy lábrészen jó a mérete, a deréknál szűkre szabják. Ha derékba tágabbat próbálok, akkor a lábhossza már túl bő és hosszú.
10-es
Dehogynem másnak öltöznek...! Pont azért van ennyi harisnyás pipinek öltözött nyikhaj. Szerintem legalább minden 2. azért érzi, hogy hülyén néz ki benne, ergo nem is tetszik magának, csak nem mer kilógni a sorból.
A kis villanó bokácskák, meg ropi alsó lábszárak pedig objektíven nem férfiasak és pont, ezen nincs mit szépíteni.
Ilyen egy igazi férfi nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!