Lányok! Szerintetek szexy a galléros póló, vagy bejön nektek a pasikon? Amúgy nem tudom miért, de nekem fiúként lånyokon is nagyon bejön meg izgat! Meg az ingek is!
Figyelt kérdés
Nem tudom volt e már ilyen kérdès, nem nagyon talàltam. De a válaszokat előre is köszönöm!2017. febr. 2. 10:04
1/8 anonim válasza:
Jah jól áll a fiúkon, férfiakon is.
2/8 anonim válasza:
A galléros póló nem tetszik, az számomra nem férfias, hanem gyerekes. De az ingeket imádom
3/8 anonim válasza:
Engem kilehet velük üldözni a világból. A sima inget viszont imádom egy férfin:)
4/8 anonim válasza:
A galléros póló nekem sem tetszik, az ingeket én is imádom.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik a galléros póló nem nagyon nyerő a lànyoknàl. :( Pedig most vettem 2-őt, hogy kicsit feldobjam a ruhatáram...bár biztos van akinek bejön. :) Inget amúgy èn is szeretek hordani! De nekem pl a kockás ing csak lányokon tetszik, meg a farmering. Èn inkább az egyszínű meg a mintás ingeket szeretem. :) Minden esetre köszönöm a válaszokat! :) Írjatok még bátran, érdekel minèl több vèlemèny! :) Köszönöm!
2017. febr. 2. 17:29
6/8 anonim válasza:
Most nem azért, de mi a franc gyerekes egy galléros pólóban? Kérdező, el ne hidd ezt a baromságot! Egy másik kérdésnél meg azt írják, hogy 50 évesek hordják, meg hogy tipikus egyetemista viselet...
Ha neked az tetszik, akkor hordjad azt! Az összkép a fontos, arra figyelj oda!
7/8 anonim válasza:
#6: véleményt kérdezett. Ami mindenkinek egyéni és saját. Valakinek tetszik a sárga szín, valakinek nem. Valakinek tetszik a galléros póló, valakinek nem. Valaki szerint gyerekes viselet a galléros póló, valaki szerint nem. Mi az, hogy ne higyje el? Pontosan, azt hord, amit akar, de ha véleményt kérdez, akkor hadd mondja már mindenki a saját véleményét légy szíves...
8/8 anonim válasza:
Félreértesz. Nem azzal van bajom, hogy nem tetszik neki, természetes, hogy tiszteletben kell tartani a véleményét, ebben igazad van. Én csak hülye indoklásnak tartottam, hogy a galléros póló gyerekes, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!