Ha terdnel lyukas nadrág van rajtam akkor muszáj leborotvalni a lábam?
Te vagy az idióta kedves 30%-os (nem is csodálom egyébként).
Itt nem testépítőkről meg úszókról van szó, hanem átlag emberről. Az úszóknál még elhiszem, hogy azért szőrtelenítik magukat mert így áramvonalasabbak lesznek, mert a boxolóknak is általában kopaszok, hogy grammnyira beleférjenek a súlycsoportba. A testépítő meg megint más kaszt.
Egyáltalán semmi érdekes nincs abban, hogy valahol jól mutat a szőr máshol meg kevésbé(nem csak kényelmi szempontból). Pl. nem mindenkinek áll jól a szakáll. Akinek ki sem nő rendesen annak a büdös életbe soha nem lesz. Mást meg el se lehet nélküle képzelni mert annyira hozzá tartozik.
Értelmes hétköznapi férfi meg nem szedi le a lábáról és a karjáról a szőrt, mert felesleges. Senkit nem zavar csak hülyén fog kinézni.
Probaltal mar csupasz testet?
Latszik hogy nem!
Sokkal jobban erzed a ruhakat magadon,zuhanyzas utan konnyebb megtorolkozni es higienikusabb!
De Te legyel nyugodtan jeti tovabbra is es irjal ugy velemenyt hogy ki sem probaltal valamit.
Nő vagyok, ugyhogy alapból nem vagyok olyan szőrös mint egy férfi. Szóval ezt buktad.
Ettől Függetlenül egy férfinak akkor sem kéne leszednie a karjáról és a lábáról a szőrt.
Akkor had kerdezzem meg ha no Vagy honnan tudod a ketto kozti kulonbseget???
En kiprobaltam es a csupaszsag mellett dontottem mert mivel testepitek igy esztetikusabb es a tisztalkodas is konnyebb!
Igy szerintem meg Te buktad...
Talan ha nem irtad volna hogy kislany Vagy, de igy az okoskodasodon nagyot rohogtem! :)))
Jaj hogy te fiú vagy??derossz😅😅 kb ilyen lehetsz😅😅
Az az osszes no szerint akivel eddigi 17 eved alatt talalkoztal ?
Max ketto lehet. Az meg nem mervado!
Maradjunk annyiban hogy nem vagyunk sehogy egy sulycsoportba, korban plane ami azt jelzi hogy Nekem tobb nom volt mint neked egesz eleted folyaman lenne, es erdekes modom kivetel nelkul mind megvolt elegedve a csigatestemmel mert egy ferfi nem a szortol lesz ferfi azt meg megsugom.
Segitek! Ha testepito Vagyok akkor nyilvan nem fogpiszka a labam!
Tudod! Azt is edzem mint a felsotestem es ha odakerule a sor nem szoktam elfutni mert azt altalaban a masik bevett szokasa , akinek addig nagy a pofaja mig nem lat meg...
Igen le kene!
Eleg undorito egy szoros ferfi test!!
Brrr.. Foleg ha kikandikal a lyukon.
32/N
Igen!?
Akkor is egy kis csitfasz vagy hozzamkepest!
Pasid akkor sem lesz tobb mint Nekem nom volt eddig.
Es mint latod nem minden no rajong a jetikert!
Mert ahol szor van , ott buz is van! Szol a mondas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!