Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Michael Kors vagy Furla?

Michael Kors vagy Furla?

Figyelt kérdés
Táskát készülök venni, mindkét márkából van ami tetszik, a kérdésem az volna, ti melyik márkát preferáljátok, melyik jobb minőségű?
2017. febr. 28. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szia! na milyen az MK táska? Nekem a Selma tetszik. :)

Furla hogy szuperál? Nekem azok nem tetszenek annyira

2017. máj. 1. 12:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Szia! Van szegecses Selma táskám, egy éves, imádom! Az összes Mk-m imádom, azóta beszereztem még pár darabot :D Szerintem a legjobb minőségű táskák, nekem egyik sem okozott csalódást, ránézésre is minőségi darab, senki nem kérdőjelezi meg eredetiségét... a Furla, hát furcsa. Eleve a tatyóhoz adtak egy kis papírt amin szerepelt egy szöveg, hogy a táskén lévő tökéletlenségek még egyedibbé teszik stb... csak néztem, hogy ennyi pénzért ne legyen már táskán lévő tökéletlenség... de egyébként szép táska, csak rajta pl nem látszik h minőségi lenne. Engem nem fogott meg a márka, régebbi darabja között van 1-1 amit elfogadnék, míg az MK esetében az összeset. Szóval csak az MK! ;)
2017. máj. 1. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem a Furla sokkal jobban tetszik mint a MK, sokkal kevesebbet is láttok belőle. Mondjuk külföldön többen veszik és a japánoknál igazi kedvenc. Mondjuk régebben jobbak voltak a táskáik, szebbek és olcsóbbak picit. Mondjuk már 300-400 eurós tételekben vannak igy csak akciósan veszek leárazásokkor. Nekem egyszer volt problémám vele akkor visszavittem és levásárolhattam másra. Az egyetlen cég ami 2 éves garanciát ad a termékeire. Nekem van több Furla táskám, pénztárcám. MK nekem túl tucat, nagyon sokaknál láttom. Rengeteg a hamis változata. Egy olyan MK elfogadnék ami már a drágább kategóriás de picit soknak tartok 1000 eurót ezérta márkáért, akkor inkább egy Burberry-LV-MaxMara táska. Ezek mellett Longchampet használok őket szeretem nagyon, de külföldről szerzem be. Nem is egy tucat darab elvétve látni 1-1 turistánál.
2017. máj. 1. 20:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, a Furlánál azt is mondták, hogy 30 vagy 40 napon belül bármikor visszavihetem, ha meggondolnám magam, és visszaadhatom minden indoklás nélkül, ők meg visszafizetik az árát. A régi Furlák tényleg szebbek, viszont a PVC-s táskáik szerintem borzalmasak. A Furlától ami szép a Metropolis, és a Capriccio! Az új kollekció nem tetszik. MK-ból lehet, hogy sok a hamisítvány, de akinek van egy eredetije onnantól levágja, ki az akin hamis van. No meg LV-ből is iszonyat sok a hamisítvány, attól még az LV az LV!
2017. máj. 1. 21:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Köszi a választ, és igen szerintem is nagyon minőséginek látszik szinte az összes MK táska, nagyon szépek, olyan kis finomak :D
2017. máj. 1. 22:12
 16/16 anonim ***** válasza:
A Furla Metropolisz nekem is tetszik es a
2017. máj. 1. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!