Ballonkabatba jár már valaki? Olyan fura hogy csizmában meg téli kabátban van a villamoson a legtöbb ember
Hááát azért még a reggelek és az esték elég hűvösek, legalábbis itt a Kisalföldön. Téli kabátot már én se hordok pár hete, most egy
szövetkabát van, aféle átmeneti kabátként szuperál. A ballonkabátot még nem merném bevállalni. Valamikor még ebbe a szövetkabátba is vacogok, pedig 2-3 éve még télikabátnak használtam, csak aztán beszereztem egy vastagabb téli kabátot, így ebből lett az átmeneti
Mikor a kérdésed olvastam arra gondoltam, hogy te nem vagy normális.
Szóval nem a villamoson lévő emberekkel van gond.
Én már két hete egy tavaszi dzsekiben járok, alatta póló. Nekem ez így tökéletes, különben izzadnék mint egy ló és az nem jó.
Én is néha elcsodálkozom, hogy a minap 18 fok is volt, de az egyik lány az osztályból télikabátban ült az órán és egész nap le sem vette 😵😵😵
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!