Szerintetek ez a ruhaösszeállítás hogyan állna egy duci csajon?
Egy nyári szettről lenne szó. Tudom tudom még nagyon messze van a nyár sajnos :/ De én már teljes lázban égek :D
A duciságot úgy képzeljétek el hogy nagyok a melleim, van derekam és egész arányosan oszlik el a felesleg, bár a lábaim nem a legszebbek :S Ezért gondoltam egy hasonló szettre:
Ruha: [link]
Cipő: [link]
Kalap: [link]
Táska: [link]
Ez egy másik összeállítás lenne:
Szoknya: [link]
Blúz: [link]
Cipő: [link]
Táska: [link]
Nos aki ezt idáig már elolvasta, annak köszönöm szépen! :) Nektek melyik tetszik jobban, melyiket látnátok szívesebben egy duci csajon? Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre! ^^
Amit utoljára linkeltél sztem az nem annyira jó, mert vékony a pántja. Kicsit vastagabb pánttal jobb lenne, mert ha duci vagy a vékony pánt ezt még jobban kihangsúlyozza. De a mell alatti húzással jó. Ha szép dekoltázsod van ajánlanám a nyakbakötős fazont, ami mell alatt húzott, de természetesen vastag pánttal, mert az a legelőnyösebb részre tereli a hangsúlyt. [link] ilyesmi, csak hosszúba, meg normális színben.
[link] ok, nyilván nem esküvői ruhára gondoltam, csak a fazonja miatt.
Köszi a választ! :)
Ezek tényleg nagyon jól néznek ki! :) Körülnézek majd én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!