Érdemes megtartani ezt a stílust, szerintetek jó?
Középiskolába járok, és nem szeretem a nadrágokat, és csinosabbnak is vélem a szoknyát, így általában azt hordok. A felsőm általában blúz, esetleg egy blézer. A cipőmet meg átváltom mindig az iskolában 4-6 cm-es körömcipőre.
Nekem tetszik ez a stílus, de sokan furán néznek rám miatta, szerintetek ennek ellenére érdemes ilyennek maradnom? 17/L
Értem, köszönöm a pozitív és negatív kritikákat is. Hasznos lehet mindegyik válasz. :)
Szóval úgy gondoljátok, hogy csak a cipővel van gond? A többi egész jó?
Persze!:)
Akár még egy sporcipővel is bájosan tud mutatni egy szoknya, akkor az egyszerűbb cipők miért zárnák ki a blúzt? Szinte bármi kombinálható bármivel, csak jól el kell találni az összhatást és az alkalmat:)
#17 ez kiterjedhetne a tanárokra is, pl mikor ofőnk kitalálta hogy a lányok a nyári 30 fokban se vehetnek fel ujjatlant majd következő órára bejött a magyar tanár egy csőtopban, megmondtuk az ofőnek hogy nem hordunk ujjatlant ha a tanári kar sem, itt lett vége a vitának.
Máshol is volt ilyen hogy be akarták tiltani a hajfestést, sminket, körömfestést, annyit mondtak a diákok hogy nem fogják használni ha a tanárokon se látják, az nem indok hogy felnőtt, 16 évesen ne nézzenek már kisgyereknek.
#17: az sem mindegy, milyen iskola. Mármint általánosba esetleg betiltható lehetne a körömfestés, bár eleve nem értem a lényegét az efajta korlátozásoknak. De azért egy középiskolás 17-18 évesnek már ne tiltsák meg a körömfestést álljon meg a menet...
Nem a rendszerváltás előtt vagyunk már, akkor sem, ha te még ott nőttél fel. Téged már nem befolyásol, hogy egy iskolás festheti-e a körmét vagy nem
Én soha nem törődtem mások mit mondanak bla.. bla ... bla...
Ez vagyok én, így öltözom nekem így kényelmes, tiszta és ápolt vagyok ennyi!!!
Ha neked jó és megfelel , így vagy az aki.....?!
Amúgy jobb is a szoknya mint egy nadrág és ha jó a labor akkor meg miért ne hordanad azt amit éppen szeretnél, azaz szoknyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!