Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Melyik stílust szereti...

Lányok! Melyik stílust szeretitek/ követitek?

Figyelt kérdés
Szeretném magam feldobni új stílussal, mert nekem nincs! :(

2016. dec. 9. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor leszel a legstílusosabb,amikor nem azt nézed,hogy a többieknek mi tetszik,hanem azt,ami neked - ettől leszel egyedi.

Biztos vagyok benne,hogy el tudod dönteni egy ruháról,hogy tetszik-e vagy nem, függetlenül attól, hogy jelenleg elég felkapott-e a divat terén.

Én szeretem a szép nőies szabású ruhákat.

A szoknyám kivétel nélkül vagy mini vagy maxi, nincs köztes állapot.

Szeretem a különleges,kissé régies, barokkos-romantikus jellegű mintákat, az elegáns arany vagy ezüst ékszereket.

Nő létemre szívesen viselek kalapot, persze nem rendszeresen,csak amikor kedvem van hozzá.

Mindig magassarkú cipőt hordok,csak sportoláshoz vagy a szabadidőmben veszek laposat.

Tehát mondhatom,hogy az én stílusom a minőségi klasszikus, az antik, a retro, és a legújabb divat elemeiből tevődik össze.

2016. dec. 9. 15:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. dec. 9. 16:20
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem tudom, elég minimal, kényelmes vonalat követek. Elég egyszerű cuccaim vannak, egy sima póló-farmer összeállítást szeretek feldobni egy fura dzsekivel, napszemüveggel vagy cipővel, esetleg egy drágább, szép táskával inkább, minthogy az egész outfitem erőlködő különc stílust vegyen fel. Nem nagyon hordok színeket, a ruháim 80-85%-a fehér, fekete farmer vagy szürke.

Hétköznapra kényelmi szempontból lapos cipőt hordok, szeretem az edzőcipőket, oxford cipőket, lapos bokacsizmákat, viszont szórakozóhelyekre csak és kizárólag magassarkút hordok. Szeretek szokatlan dolgokat párosítani egymással, pl bő farmert csipkeblúzzal, műszőrmét edzőcipővel, illetve szeretem a fura, színes kabátokat, dzsekiket.

Abszolút nadrágos csaj vagyok, max esküvőre veszek fel szoknyát/ruhát, illetve néha nyáron, ha nagyon meleg van.

A saját stílus megtalálása nem túl egyszerű. A lényeg, hogy ne érezd azt, hogy neked mindenképp ki kell tűnni a tömegből. Semmi baj nincs azzal, ha nem vagy különc vagy szuper egyedi, ha az tetszik, ami épp a mainstream divat :D Akkor hordd azt!

Gondolj arra, mikor, milyen ruhában érzed jól, kényelmesen magad. Ne vegyél fel valamit,csak mert egyedi, különleges, ha közben pocsékul érzed magad benne. Gondolj olyasmire, amiben jól érzed magad, ha társaságban vagy.

Gondolkozz el azon is, mit hordanál szívesen, ha elég bátor lennél hozzá. Sok cuccot azért nem hordunk, mert félünk, mások mit gondolnának rólunk. Felejtsd el ezt, és fókuszálj arra, mit viselnél, ha elég bátor lennél. Érdemes megpróbálkozni velük, vagy legalábbis inspirálódni ezekből az ötletekből. Hidd el, a legtöbb embert nem érdekli, miben vagy, akit meg igen, azoknak is max a hátad mögött nagy a szája és a véleményük nem is igazán számít, úgyhogy ezen ne izgulj.

Érdemes átnézni a jelenlegi ruháidat és megnézni, milyen gyakran hordod őket. Ha valami hónapok óta nem volt rajtad, akkor ne tartogasd fölöslegesen (kivéve ha mondjuk a "szívesen hordanám, de nem vagyok elég bátor hozzá" kategóriába esnek, akkor tartsd meg őket nyugodtan).

Gondold át, hogy bizonyos ruháidat azért hordod, mert tetszenek, vagy csak azért, mert most az a divatos, trendi? Akkor is hordanád őket, ha nem az lenne populáris viselet? Semmi gond nincs a trendekkel, de ha valamit csak azért viselsz, mert divatos, akkor lehet, hogy inkább nem kéne erőltetni. Az aktuális trendekkel tök jól fel lehet rázni egy outfitet, de nem szabad trendekre alapoznod a stílusodat. A trend legyen inkább kiegészítő, mint a stílus szerves része.

Nyugodtan próbálkozz, inspirálódj. Ha meglátsz valamit, ami tetszik, és van rá lehetőséged, próbáld ki.

Nézegethetsz divatblogokat is, rengeteg ötletet tudsz így begyűjteni :)

2016. dec. 10. 11:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2016. dec. 10. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Grunge.
2017. febr. 8. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!