14 éves lánynak 70-75A-s melltartó átlagosnak számít?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 00:36
1/13 anonim válasza:
igen. én 16 évesen is itt stagnálok..
2/13 anonim válasza:
Igen átlagos. Mondjuk én 17 vagyok és azóta nem sokat nőtt. De ez egyénfüggő.
3/13 anonim válasza:
Szerintem 14 évesen átlagos, meg teljesen korrekt. Az viszont már kevésbé, hogy még én is itt tartok 16 évesen... :D Várok az isteni csodára, egyenlőre hiába.... :)
4/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. máj. 9. 01:20
5/13 anonim válasza:
Nem tudom, mert a kettő között elég nagy különbség van...
A 70-eshez tartozó A kosár 83 centi körüli mellbőséget jelent, a 75-öshöz tartozó A kosár pedig 88 centi körüli mellbőség tartozik... szóval nem mindegy melyik A kosárról van szó.
6/13 anonim válasza:
igen én 28 vagyok és 75 B a méretem
7/13 anonim válasza:
szerintem igen, nekem is 70 A volt 14 évesen. most 18 vagyok és már 75 B
8/13 anonim válasza:
Én 15 vagyok és 75-a/B-s vagyok. Várok énis a csodákra, hogy egyszer nagyobb lesz a mellem. Reménykedjünk :)
9/13 anonim válasza:
nekem 14évesen 80C és nem vagyok tulsújos szal sztem tok kicsi melled van...
10/13 anonim válasza:
14 80B vagy 85B-s melltartó jó szerintem jó az a 75 A-is én pl. nem szeretem az óriási ciciket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!