Most, hogy már lassan minden nap beázik a cipőm (volt hogy kétszer is), és jövőhétre is esőt mond, én is elgondolkodom a gumicsizma vételén, csak 40es a lábam, és a gumicsizma meg alapból jó nagy, elég furcsa lesz, és azt se tudom mit vegyek fel hozzá, de lehet bevállalom, (és legalább a következő pataktakarításra lesz mit felvennem)
2010. máj. 8. 23:34
12/20 anonim válasza:
én imádom őket!! és nemm igaz, hogy minden esetben hülyén néznek ki.
nekem pont olyanom van mint az első képen csak szürkébe és a szalagot ami van benne mindig cserélgetem olyan színűre ami éppen megy a ruhámhoz.
Persze hozzáteszem rendszeresen hülyének néznek benne az emberek, de így egy év után ez már nem különösebben zaklat. :)
2010. máj. 9. 01:06
13/20 anonim válasza:
Ezek rohadt jóóóóók! Vedd fel nyugodtan, nekem naon tetszenek!Ilyet nekem is be kell szereznem!Ne érdekeljen, hogy csak egyedül te hordod!Te hozod divadba!XD.Pár hónap múlva mindenki ezeket fogja hordani. Bár nyáron nem hiszem, mert belerohad a lábuk.Akkor majd fél év múlva, vagy jövőre. Majd ha ki megy a converse a divatból.Jó ha te kezded el a divatot.Vagyén?
2010. máj. 9. 07:18
14/20 anonim válasza:
suliba ugyan nem veszem fel, de utcára simán. nekem egy pillangós van, nagyon aranyos. pedig vádliban kicsit bő, de nem érdekel(nekem is 40es a lábam). cipőből mindig drágát veszek és bizony nem fogom eláztatni a bőr cipőimet csak azért, mert valakik szerint rémes a gumicsizma. szerintem praktikus, akkor meg miért ne? és ha a földeken is ilyenben járnak kit érdekel? sok emberen látok amúgy, pl budapesten senkit sem érdekel mi van rajtad. neked tetszen, a többi baromira nem számít. praktikus, aranyos mások véleménye hangyányit sem érdekel. 20/L
2010. máj. 9. 10:28
15/20 anonim válasza:
Esőben bevállalnám, hétköznapokra már nem.
2010. máj. 9. 12:43
16/20 anonim válasza:
Én is gondolkodtam rajta, hogy otthonra veszek egyet hétvégére. A sport cipőim többsége beázik, így a boltba elszaladni jó lenne, ha szakad az eső.(persze a színes változat.)
Egyébként utcára, városba, hétköznap nem venném fel.
Próbáltam is egyet (zebra mintás :D ), de aztán ott hagytam a boltban. Majd egyszer.
26 L
2010. máj. 9. 14:50
17/20 anonim válasza:
Sztem k*rva jól néz ki, nem vettem én sem, de nagyon tetszik, sztem elég divatos és nem megszokkott :D .. mert hordani bátran :D, de azért ne 25 fokos hőségben -:D
2010. máj. 11. 16:13
18/20 anonim válasza:
Nem csak neked, én is imádom őket :) Bár még nem vettem, de tervbe van véve :) Esős időben nagyon jó és fel lehet hozzá úgy öltözni, hogy ne nézzen ki furán. Mások véleménye meg engem nem nagyon érdekel, a lényeg, hogy nekem tetsszen, szóval én simán felvenném :D
19/L
2010. szept. 12. 18:46
19/20 anonim válasza:
Már régebben írtam ide:
"A válasz megírásának időpontja: 05-08 23:34"
Azóta vettem én is egyet, (fekete alapon színes pöttyös), nagyon praktikus, és szinte mindennel hordható a (van, hogy beletűröm a nadrágot,van hogy ráengedem), és már egy csomóan megdicsérték! Imádom!
26/n
2010. szept. 13. 14:34
20/20 A kérdező kommentje:
köszi ezeket a válaszokat is :) felpontoztam mindenkit!
utolsó: te hol vetted? valami üzletlánc vagy ilyesmi? csak mert szégyenszemre azóta se találtam :S pedig a humanicba meg a deichmannba havi szinten járok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!