Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak nekem tetszenek ennyire...

Csak nekem tetszenek ennyire a gumicsizmák? :-)

Figyelt kérdés

most nem a szokásos zöld gumicsizmákra gondolok, hanem a mintásokra. szivesen hordanám utcára is, de sajna nem vagyok elég bátor hozzá :S :D

az ilyenekre gondolok elsősorban: [link]

[link]

[link]

amúgy nem vagyok paraszt, mielőtt ilyen válaszokat kapnék :D:D

2010. máj. 8. 22:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ne hordd, mert nagyon gáz nálunk is van a suliba egy csaj hát mindenki kineveti.....

maradj a divatosabb cuccoknál!:))

2010. máj. 8. 22:07
 2/20 anonim ***** válasza:
96%

Én ilyeneket csak a szántófölre, meg árvízkor veszek fel!(de az enyém zöld):D

Minek hozták ezt divatba?? A gumicsumma arra jó, hogy ne legyen vizes/sertésszaros a lábad.(De még vannak a RÖVIDSZÁRÚ gumicsizmók is, de azoknak mi értelmük van...) :S

2010. máj. 8. 22:10
 3/20 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszenek. Menni se tudnék bennük. CSinosabbnak tartom akkor inkább a dorkókat vagy a magassarkú cipőket. :S

15/L

2010. máj. 8. 22:14
 4/20 A kérdező kommentje:

1. hát igen asszem maradok a tiszámnál:) de mondjuk sztem nem lennék olyan gáz, mint az a csaj a sulitokban, mert hozzá normális cuccokat vennék fel hozzá:D:D az én esetemben enyhén new yorker mánia :P

2. sertésszaros xD lol majd észben tartom :D

köszi az eddigi válaszokat :)

2010. máj. 8. 22:15
 5/20 anonim ***** válasza:
Igen igaz a magassarku szerintem is jobb..:)Sőt nőiesebb , és jobb szemmel néznek rád mint gumicsizmában.:)
2010. máj. 8. 22:21
 6/20 A kérdező kommentje:

van dorkóm meg magassarkúm is. de magassarkúban nem tudok menni :S:S szóval azt nem hordom.

de amúgy úgyse venném fel így a gumicsizmát, hogy nem divat :) mármint nem azzal vana gondom, hogy ami nem divat az nem jó. hanem egyszerűen nem merek olyat felvenni, ami nincs legalább minden 30. emberen :S

[link] föntröl a 2. csajon is ilyen van. én is ilyesmi szerelésekhez venném fel. vagy farmer csövigatyával :)

de mindegy nem erőltetema témát. köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még :) mindenkienk megy a zöld kéz :)

2010. máj. 8. 22:32
 7/20 anonim ***** válasza:

szerintem meg pont hogy jók a gumicsizmák:) nem véletlen dobott piacra a burberry is szivecskésmintás gumicsizmákat.

esős időben szerintem az egyik legjobb dolog, bár a new yorkeres sztájlodhoz nem hiszem, hogy menne.

2010. máj. 8. 22:36
 8/20 anonim ***** válasza:
46%
borzasztó...
2010. máj. 8. 22:37
 9/20 anonim ***** válasza:

szerintem egyedi, 2. kép középső

nekem bejönne, valami jó cuccal főleg

2010. máj. 8. 22:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szeretnék egy mintás gumicsizmát.

igenis lehet ízlésesen hordani és igenis jól tud kinézni.

2010. máj. 8. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!