Csak nekem tetszenek ennyire a gumicsizmák? :-)
most nem a szokásos zöld gumicsizmákra gondolok, hanem a mintásokra. szivesen hordanám utcára is, de sajna nem vagyok elég bátor hozzá :S :D
az ilyenekre gondolok elsősorban: [link]
amúgy nem vagyok paraszt, mielőtt ilyen válaszokat kapnék :D:D
Szerintem ne hordd, mert nagyon gáz nálunk is van a suliba egy csaj hát mindenki kineveti.....
maradj a divatosabb cuccoknál!:))
Én ilyeneket csak a szántófölre, meg árvízkor veszek fel!(de az enyém zöld):D
Minek hozták ezt divatba?? A gumicsumma arra jó, hogy ne legyen vizes/sertésszaros a lábad.(De még vannak a RÖVIDSZÁRÚ gumicsizmók is, de azoknak mi értelmük van...) :S
nekem nem tetszenek. Menni se tudnék bennük. CSinosabbnak tartom akkor inkább a dorkókat vagy a magassarkú cipőket. :S
15/L
1. hát igen asszem maradok a tiszámnál:) de mondjuk sztem nem lennék olyan gáz, mint az a csaj a sulitokban, mert hozzá normális cuccokat vennék fel hozzá:D:D az én esetemben enyhén new yorker mánia :P
2. sertésszaros xD lol majd észben tartom :D
köszi az eddigi válaszokat :)
van dorkóm meg magassarkúm is. de magassarkúban nem tudok menni :S:S szóval azt nem hordom.
de amúgy úgyse venném fel így a gumicsizmát, hogy nem divat :) mármint nem azzal vana gondom, hogy ami nem divat az nem jó. hanem egyszerűen nem merek olyat felvenni, ami nincs legalább minden 30. emberen :S
[link] föntröl a 2. csajon is ilyen van. én is ilyesmi szerelésekhez venném fel. vagy farmer csövigatyával :)
de mindegy nem erőltetema témát. köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még :) mindenkienk megy a zöld kéz :)
szerintem meg pont hogy jók a gumicsizmák:) nem véletlen dobott piacra a burberry is szivecskésmintás gumicsizmákat.
esős időben szerintem az egyik legjobb dolog, bár a new yorkeres sztájlodhoz nem hiszem, hogy menne.
szerintem egyedi, 2. kép középső
nekem bejönne, valami jó cuccal főleg
nagyon szeretnék egy mintás gumicsizmát.
igenis lehet ízlésesen hordani és igenis jól tud kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!