Melyik fulbevalo fiunak?
Figyelt kérdés
18 eves fiu vagyok es ki akarom lyukasztani a fulem. Bedugos fulbevalom legyen vagy karika?2017. febr. 18. 14:05
1/7 anonim válasza:
Kepet!
Csak hogy milyen az elkepzelesed, mert ez igy eleg tag fogalomkor!
2/7 anonim válasza:
A stílusodtól függ, a bedugós lazább, sportosabb és megszokottabb, a karika picit extravagánsabb, és inkább "alternativ" öltözködés mellett mutat jól.
Àltalában milyen ruhákban jársz?
3/7 anonim válasza:
Kettes jól mondja. Bedugósnál én a köveset nem ajánlom ,azt főleg a cigányok és melegek hordják, ezüst színű vagy fekete is tud szép lenni.
6/7 anonim válasza:
Ha kicsit vagányabb az öltözködésed, akkor a karika. Ha inkább sportosabb akkor a bedugós, de abból is valami egyszerűt, ami nem strasszkő! Egy golyó vagy kocka, és ne arany.
7/7 anonim válasza:
A fiuknak szerintem jobban all a fultagito
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!