Hogyan szokás mostanában egyetemi bulira öltözni?
Hát nem mindegy, hogy fiú vagy-e vagy lány...Én gólyabálon voltam többször, meg egyszer-kétszer sima bulin. A gólyabálon azért picivel elegánsabbak voltak a lányok, pl.
[link] és hasonló ruhák, de volt aki simán egy elegánsabb nadrágban+blúzban jött. Sima egyetemi bulin is egyszerűbb nadrág/szoknya, blúz lehet. Ha fiú vagy, akkor is a laza elegancia számít.
Emberfüggő. A fiúk elég átlagosan szoktak kinézni, néha komolyan mondom elgondolkozok, mi a f-szért öltözök fel csinosan, mikor a pasik baseball sapkában meg edzőcipőben mennek. De vannak, akik felvesznek normális inget, farmerrel.
A lányok meg nagyon változóak. Én sötét nadrágot szoktam csinos blúzzal, de van, aki a miniruhát meg csillogós cuccokat szeret hordani.
Amit tudok ajánlani: biztos van a szórakozóhelynek honlapja, vagy facebook oldala, és biztos vannak ott korábbi buliképek, nézd meg, mit viseltek az emberek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!