Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyenkor mi a teendo?

Ilyenkor mi a teendo?

Figyelt kérdés

Szoval rendeltem valamit internetrol, majd miutan lattam, hogy sorra teszik fel a kepet a ruharol, es fel vannak haborodva, hogy nem az a fazon, amit rendeltek, akkor visszamondtam a rendelest. Annyit irtak vissza az uzenemetre, hogy ok.

Megis nemreg kaptam 1 e-mailt, hogy holnap meg fog erkezni a csomag.

2017. febr. 15. 23:32
 1/3 anonim válasza:

Milyen oldalról rendelted? Kifizetted már, vagy utánvétesen kérted?

Ha utánvétes és megérkezik, akkor ne vedd át.

Ha már kifizetted, akkor ha megérkezik nézd meg, ha nem tetszik, általában vissza lehet küldeni.

Illetve nézd meg az oldalon a vásárlástól való elállásra vonatkozó információkat.

2017. febr. 16. 00:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem fizettem ki, az oldalon pedig semmi erre vonatkozo szavalyzat nincs. Csak annyit irnak, hogy 30 napon belul vissza lehet kuldeni.
2017. febr. 16. 08:58
 3/3 A kérdező kommentje:
A fura az volt, hogy hetfon visszamondtam a rendelest es szerdan meg elkuldik a futarral
2017. febr. 16. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!