Melyik az a mostani "tömeg" ruhadarab, amit a legjobban utáltok?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, mint pl. foszöld szőrös kapucnis kabát, adidas superstar, choker nyaklánc, stb. stb. Csak mert nekem már marhára elegem van a tömeg emberekből, hogy mindenhol ezeket látom.2017. febr. 13. 15:05
11/21 anonim válasza:
minden tömegcucc az a kategória nekem, hogy fuj:D
12/21 anonim válasza:
Szőrös mellények/kabátok, szőrös pompomok a táskán, szabadidőnadrág magassarkúval, neccharisnya szakadt farmer alatt úgy, hogy a dereka is kilátszik.
13/21 anonim válasza:
A fiúkon a nagyon szűk nadrág amiből télen is kint van a bokájuk. Meg az hogy a lányok télen is haspólóban járkálnak. És nem értem hogy az emberek miért nem tudják felfogni hogy a cicagatyát nem nadrágként hordjuk!!!
14/21 anonim válasza:
Az utcán a pelenkás nadrág, de tévében és bent a mindenféle sálak újmódian hordva. Mintha meg lenne mindenki fázva, és a torkát védené.
15/21 anonim válasza:
Csajokon a ferfi acelbetes bakancs , es a messzirol latni par ferfi osztalyrol leemelt pulover, polo stb.
16/21 anonim válasza:
Az a ronda zold kabát, ami most mindenkinek van
17/21 anonim válasza:
a hosszított polo a faszikon.. egyszerűen nevetséges
18/21 anonim válasza:
Obag, fjallraven táska minden 2. lányon, az "egyedivagyok" homlok közepéig érő frufru, adidas superstar, vans authentic, azok a timberland utánzatok, meg a "be different" "life is beautiful" meg egyébb felíratos tömegcuccok
19/21 omgt válasza:
Az előttem hozzászóló válaszát tudom leginkább átérezni, mert bár mindig is tettem rá, ki milyen szettekben jár, ez a csöves fjallraven táska minden 2. művészkedő nagyképű inason kiborít, de főleg mikor fiúkon látom...
20/21 Ella G. válasza:
Rózsaszín sportcipö. Egyszer egy white p. feliratos póló. Nem olyanon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!