A wayfarer.hu-ról vélemény?
Figyelt kérdés
Láttam a hirdetésüket aztán elég könnyen rábukkantam pár egészen patentosan kinéző ruhadarabra. Az lenne a kérdésem hogy rendelt e már valaki erről az oldalról ,mivel véleményt nagyon nem sehol és ha igen mi a véleménye a szállításról és magukról a ruhadarabokról (minőségi vagy olcsó könnyen tönkremenő darabok)Válaszaitokat előre is köszönöm! (:2017. jan. 13. 16:59
1/2 anonim válasza:
Én egy keresztes nyaklancot rendeltem vasárnap este tegnap délelőtt meg is jött szóval nem húzzák az időt a ki szalitassal. A nyaklanc egész jó anyagú nem gagyi meg semmi nekem bejön meg ugye pont az én stílusom most szerintem egy inget is rendelek szóval en ajánlom :)
2/2 anonim válasza:
én egy mellényt rendeltem, nyolc nap múlva jött meg, de más színben (barna helyett kék), és a levehető kapucni is hiányzott róla, meg az egyik patent le volt szakadva, úgyhogy az első (és valószínűleg utolsó) tapasztalatom velük ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!