Lányok! Szeretitek a magassarkúkat? Hány centis a legmagasabb? Szeretitek, ha a pasik megbámulnak benne vagy inkább zavarba jöttök tőle? Leírhatjátok azt is, h milyen magasak vagytok.
Most akkor cipőféteises hülyegyerek vagyok, vagy 40 éves férfi? Döntsd már el...
Egyébként meg szerintem te lehetsz elég beteges, ha 2012 óta nézegeted az ilyen jellegű fórumokat és ennyire tudod, hogy ki hol bukkan fel. Gondolom folyamatosan bújod a netet ilyen témák után.
Utolsó igazat mondott.
Black boot néven szaladgál erre egy beteges alak, cipőket ajánl priviben, majd pár üzenet váltás után ismerkedni szeretne.
Emailben, képcserével.. isten se tudja, mi történik azok képével, aki küld neki.
Ha a Black boot a kérdező, na az tényleg bolond. Több mint 40 éves, anyukájával él és tűsarkúkat nyalogat. Szerintem anyukájáét is. Tőlem arról is érdeklődött, hogy megtaposnám-e ilyen cipőben. Igazi nyomi.
Kérdésre: igen, szeretem. 11 cm a legmagasabb. (utcára)Nem zavar ha megbámulnak, a páromnak és magamnak szeretnék tetszeni. 168 cm magas vagyok.
Black Boot-nak ezen az oldalon számtalan felhasználóneve volt már.
Tehát ha valami magassarkúval/tűsarkúval kapcsolatos kérdést kap, biztosan ő lesz az.
Megjelent már -Alex-, Bootlicker...stb neveken, és gondolom a mostani sem az utolsó lesz neki.
De ha valaki biztosra akar menni, nézzen fel az index fórumra.
Az e-mail címéből kikövetkeztetve goldberg33 a felhasználóneve ott is.
Valóban 2012 óta ott eszi a rákfene a cipő fétises kategóriákban.
Visszatérve a kérdésre: Szeretem a magassarkú cipőket, viszont a tűsarkút egyenesen rühellem. Utálom azokat az alakokat, akik a nyálukat csorgatják egy megvásárolható, levehető dologra, ami még csak nem is egy testrész (mell, fül...stb). Az én pasim inkább az öltözékem összhatását preferálja, de rengetegszer mondja, hogy nem számít mit viselek, mert neki ÉN tetszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!