Lányok/nők! Hogyan öltözködtök nyáron, tavasszal, hogy ne terrorizáljanak titeket az utcán?
Gyűlölöm a meleget és azt ha melegem van, ezért nem hordok hosszúnadrágot 25 fok felett, mert meleg, de rövidnadrágban és olyan ruhában ami már nem meleg abban meg nem lehet közlekedni békésen, mert állandóan beszólogat sok perverz, primitív alja ember. :(
Rettegve megyek ki az utcára nyáron, már előre gyomorgörcsöm van a nyártól az ilyen beszólogatós aljadékok miatt. :(
Figyelj, ha olyan a környék, akkor be fognak szólni akkor is ha csadorban mész ki...miért? mert bunkók, neked meg 2x kromoszómád van. Tudom, hogy nehéz figyelmen kívül hagyni de idővel meg lehet tanulni. Én éveket jártam SZSZB megyében középsuliba, naponta 2 óra távolsági busszal és az általad is említett fazonok kb. arra is megjegyzést tettek, hogy ki van lakkozva a körmöm...
Én már egy ideje feladtam hogy mások véleménye miatt megsüljek nyáron. Évekig hallgattam, hogy gebe vagyok meg anyám nem ad enni, plusz a mai szolis grillcsirkék között világítok a nyáron is hófehér bőrömmel. Évekig nem mertem felvenni egy rendes rövidnadrágot, de úgy 2 éve besokalltam. Így aztán vékony pólót, atlétát hordok feneket takaró rövidnadrággal vagy normális hosszúságú egyberuhát. Beszólnak- leszarom, megyek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!