Lányok/nők! Hogyan öltözködtök nyáron, tavasszal, hogy ne terrorizáljanak titeket az utcán?
Gyűlölöm a meleget és azt ha melegem van, ezért nem hordok hosszúnadrágot 25 fok felett, mert meleg, de rövidnadrágban és olyan ruhában ami már nem meleg abban meg nem lehet közlekedni békésen, mert állandóan beszólogat sok perverz, primitív alja ember. :(
Rettegve megyek ki az utcára nyáron, már előre gyomorgörcsöm van a nyártól az ilyen beszólogatós aljadékok miatt. :(
Ízlésesen öltözködöm, combközépig érő szoknyákat hordok, nem pakolom ki a berendezést és csakis saru vagy tornacipő jöhet szóba, magassarkú nem.
Eleinte feszengve éreztem magam, féltem is elmenni kétes kinézetű emberek előtt, hiába nem volt ribis a külsőm, csupán nőies, mégis csak egy darab húsnak tekintettek amit meglehet hágni.
Volt is egy számomra ijesztő esemény ezzel kapcsolatban. A vége az lett, hogy majdnem sírva mentem az utcán.
Aztán elgondolkoztam, hogy csupán azért ne legyek nőies, azért süljek meg hosszúnadrágban és garbóban, mert néhány barom nem képes kultúráltam viselkedni? Megtanultam hogyan hagyjam figyelmen kívül a beszólogatásokat. Persze volt olyan alkalom is mikor rossz kedvemben fogtak ki és visszaugattam nekik nem túl szépen. Igyekszem olyan helyeken menni, ahol sok ember van és kerülöm a kisutcákat.
el kell sajátítanod egy bizonyos attitűdöt. :D
meg kell tanulni meg se hallani kb. régen engem is zavartak ezek, aztán én is arra jutottam, hogy pár senki miatt nehogy már ne öltözhessek fel úgy, ahogy nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!