Lányok/nők, ti szoktatok férfipólókat hordani?
Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 20:06
51/64 anonim válasza:
Úuúú én nagyon szeretek, eleve a stlusomhoz nagyon megy, úgyhogy ja
53/64 anonim válasza:
Hááát... Férfi pólóm nincsen, de egy skinny nacim van, ami férfi, ugyanis fordítva van felvarrva a slicce. De az nem látszik rajta, mert ugyanis először is piros, másodszor is tök jó a s ggem/lábam benne(és még ráadásul csípőnadrág).
55/64 anonim válasza:
Úgy konkrétan nem, de van 2 ilyen uniszex pólóm ami csak ilyen fricska mert nagy gucci logó van rajtuk :)) néha felveszem de amúgy a nyitott vállú csajos darabokat preferálom.
56/64 anonim válasza:
Nem, én a nőies ruhákat szeretem. Itthonra jó egy bővebb póló, meg ha van barátom akkor szívesen alszom az ő pólójában, de hétköznapra csak a női :)
57/64 anonim válasza:
Nem szoktam. Viszont van egy unisex pólóm, amit alváshoz használok.
58/64 anonim válasza:
Párom szereti amikor az ő ingjébe vagyok 😍
Pucéron alszok télen-nyáron.
Ha barátokkal nyaralunk, akkor veszem fel párom nagyobb felsőit, de csak míg kimegyek inni vagy valami.
Itthon már most meztelen nyomom, nem bírom a meleget.
Légkondit pedig a főbérlőnk nem engedi megcsinálni nekünk.
Pedig KP-ba mi állnánk a beszerelést is...
59/64 anonim válasza:
Szoktam, főként alváshoz vagy itthon lethez a baratomet elegge gyakran, sot fokent azt es bőt
Nekem kényelmes, imádom az illatát, ő szerinte pedig cuki.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!