Lányok/nők, ti szoktatok férfipólókat hordani?
A pólóimnak kb fele férfi, mivel magas vagyok, az S/XS méretek simán jók rám. Női szinte csak egyszínű van, mert elég nehéz olyan mintájúhoz hozzájutni ami tetszene. Ha pl bemegyek a tescoba, van 10 féle star warsos meg marveles férfi póló és csak virágos vagy egyszínű a női osztályon... ugyan ez a helyzet minden más üzletben.
Klasszikus "fiús" mintájú pólókat max othhonra veszek fel.
A rohanós hétköznapokon, amikor a két gyereket oviba kell vinni, közben a babáról is folyamatosan gondoskodni kell és még van egyéb más kismillió teendőm is, akkor sokszor nem nagyon jut idő kicsípni magam reggelente.
Ilyenkor van az, hogy csak gyorsan kikapom a szekrényből a férjem egyik pólóját meg egy farmert, gyorsan átveszem és tááádámm, már útra kész is vagyok! :D
Miért lenne egy nő homár egyetlen ruhadarabb miatt?
Nem a ruha határozza meg valakinek a szexuális irányultságát!
Az elso mondatod itt is megallna a helyet, nem tudom hogy a linkemben a kerdzo vedlmere keltel ott is ugy mint itt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Es ha nem a ruha hatarozza meg az ember nemi hovatartozasat,akkor miert melegezk le a kerdezot a leggings miatt?
Jok a kerdeseim?
Varom kimerito valaszaidat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!