Milyen ruhát vegyek fel hogy "beépüljek" a falusi parasztok közé?
A jövő hétvégére életemben először meghívást kaptam egy vidéki disznóvágásra, nem szeretnék kilógni a sorból ezért elhatároztam hogy átmegyek full parasztba.
Várom a tanácsaitokat ez ügyben.
9-es vagyok, jól lepontoztatok!
hasonló helyzetben én szeretnék viszonylag normálisan kinézni, de úgy, hogy kényelmes és praktikus is legyen, ne sajnáljam a ruháimat, hiszen az élményért megyek oda.
a kérdező kérdését meg poénnak vettem. nyilván vehet fel subát, melegítőt, gumicsizmát, süveget meg pufimellényt is otthonkával.
Tudnod kell, hogy mi, falusi parasztok minden nap parasztinget, csizmanadrágot, bőrcsizmát és subát viselünk, neked is így kell felöltöznöd, ha nem akarsz kilógni.
De most komolyan... ugyanúgy öltözködünk, mint a városiak. Viszont ajánlom, hogy disznóvágásra kényelmes, meleg ruhába menj, amit nem sajnálsz. A lenéző magatartásodat hagyd otthon, és ne fintorogj, amikor kiolyatják a disznó vérét, meg ilyenek, mert akkor ők fognak lenézni téged.
Mi ez a sok beszólás, hogy paraszt??? Nem kell ekkora sértődéseket bevágni.
Kényelmes, melegítőt, vagy ehhez hasonlót.
Sziasztok megvan a végleges felszerelésem :
-gagyi bakancs
-egy gusztustalan színekbe pompázó adidas retro original dzseki
-szakatt farmer
valamint veszek fel láthatósági mellényt is nehogy lányos zavaromba rossz helyre álljak és engem bökjenek le :D
Valamint a kérdésemet azért ilyen "bátor" stílusban tettem fel mert bár városi gyerek vagyok paraszt felmenőim voltak amire büszke vagyok.
Szép napot parasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!