Beleszerettem egy cipőbe, de van egy gond. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy nagyon megtetszett egy limitált Air Jordan 4. Király meg minden, viszont 15 ropi, annyim pedig egyenlőre nincs rá (valószínűleg soha az életben nem lesz, mert annyiból veszek inkább egy autót). Egy cipész elvállal ilyeneket ismeretség nélkül, esetleg valami egészen tűrhető hamis cuccokat áruló boltot tudnátok ajánlani? :)2017. febr. 4. 01:33
11/12 anonim válasza:
Vedd meg, bro
Sosem fog nyugodni hagyni.
12/12 anonim válasza:
Amúgy nem szoktam a kulcsokat megnézni bro, mások képesek normálisan leírni a kérdést, bro, sőt bro, még kérdést is fel tudnak tenni, you know
Itt most mi a fas..zt kérdeztél? Megvedd e a sz..aros cipőt 4.5 millióért? Vagy esetleg adjunk ra pénzt? Vedd meg b+ ha meg nincs rá money akkor ne kérdezz fas..zságot. Vagy esetleg én is irjam ki mennyire fa..sza lenne egy óceánjáró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!