Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a Tally...

Mi a véleményetek a Tally Weijl-ről?

Figyelt kérdés

2017. febr. 1. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem vagyok oda érte, sok a rossz minőségű ruha, de ki lehet fogni olyat ami igazán jól néz ki és sokáig is bírja. Ezért ha vásárolni megyek mindig benézek oda is háta szerencsém lesz :) Meg szeretem, hogy nagyon kicsi mérettől van így mindig találok olyat ami jó rám
2017. febr. 1. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem több cuccom is van onnan a legkedvesebb ruhadarabom mindenközül egy fekete fényes kabát ami már 6!! Éve megvam és még mindig ugyanugy nézki ahogy megvettem igaz nem állandoan azt hordom felváltva kb 3 másikkal de akkor is legsűrűbben igen.
2017. febr. 1. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
ki lehet fogni jó cuccokat. régen a kedvenc boltom volt de sajnos pár éve egyre inkább csak az idétlen, feliratos póló/pulcsi van ami lehet hogy a 13 éves tumblis lányoknak bejön de számomra hordhatatlan. néha kicsit túlárazottnak is érzem a cuccokat de a minőségük viszont szerintem mindig jó.
2017. febr. 1. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem őket, szerintem a minőségük sem jó, és tényleg gagyi, feliratos, 13 éveseknek való ruhákat árulnak.
2017. febr. 1. 19:10
 5/9 Metionin ***** válasza:
100%
A kis méretek miatt tudnám szeretni de sajnos nem épp a nekem megfelelő holmikat árulják. Idétlennek tartom a már említett nagy feliratos pólókat, a nadrágok aránytalanok (a dereka soknak nagy, a vádlim egyikbe sem fér bele, pedig 40 kiló vagyok). Turiból van egy tallys kabátom, az király, nagyon jó anyag és a cipzárjai is jó minőségűek, míg az ottani cicanadrágom 2 mosás után feketéből szürke lett. Emellett drágának is tartom alapáron, a cicagatyás eset óta nem is voltam ott.
2017. febr. 1. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz a minősége, az ára sem, néha ki lehet fogni a jó ruhadarabokat, amik tartósak, de összességében maga a stílusa már egy kicsit "kinőtt" dolog nekem. Régen szerettem. Most már inkább úgy látom, hogy tipikus futószalagon gyártott tizenéves lányoknak való, akiknek annyi a célja az öltözködéssel, hogy ugyanúgy nézzenek ki, mint a többi, hogy ne piszkálják őket. Olyanokkal is van tele a bolt, hogy őszinte legyek.

Ez persze nem baj, ennek a célnak tökéletesen megfelel.

2017. febr. 2. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Most egy tallys pulcsi vam rajtam. Egyszínű, fekete "műanyag", jo meleg, 1500ert vettem tavaly nyaron :D

Neha beterek, ha learazas van, hatha találok holmit nagyon jo aron. Most azon gondolkodom, hogy farmert veszek ott, mert sehol nem találok olyat, ami pont passzolna ram, a terdresz a problemas, ahogy elneztem, ott eleg szukek a farmerok. Egyebkent tularazottnak tartom, a felsoreszek tul picik (rovidek inkabb), szűkek, mintasak, tul harsány színeik vannak, félig ilyen anyagbol, félig olyan anyagbol van. Nem nekem valo. Max a basic resze.

2017. febr. 3. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsik a méretek ott. Ettől függetlenül, ha akció van betérek körülnézni,hátha szerencsével járok.
2017. febr. 3. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én túlárazottnak tartom a minőséghez képest.Bár nem mindíg,van ami jó árban van.Viszont amikor leértékelés van,mindig bemegyek mert ki lehet fogni jó cuccokat.Pl egy nadrág 3000 ft.Innentől kezdve meg nem érdekel ha nem hordom 6 évig hisz ennyiért nem kapni sehol nadrágot.:)
2017. febr. 7. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!