Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tally Weijl-ben mikor kezdodne...

Tally Weijl-ben mikor kezdodnek a learazasok?

Figyelt kérdés

Fokent a pecsi arkad erdekel (bar lehet egyseges)

Valamint new yorker, bershka is erdekel meg.

Nem vagyok pecsi, nalunk nincsenek is ilyen boltok, de kedvelem a fent emlitetteket.

Tavaly augusztusban 8000ft-os farmert 2500ft-ert vasaroltam... jol esett! :D

Tudom, hogy nem mindig lehet ilyet kifogni, csak kb. erdekel, hogy mikor kezdodik?

Januar 2-an lesz mar ra eselyem?

Dec.22-en voltam, akkor meg nem volt, bar azt gondoltam, hogy karacsony elott nincs ilyen.

Koszonom a valaszokat

2016. dec. 30. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Tegnap semmi jó nem volt a tallyban, debrecenben.

50% van kiírva néhány gönc fölé, de alatta 8 ezer ftos farmer van,ami előtte is annyiba került.

2016. dec. 30. 14:00
 2/5 A kérdező kommentje:

8000ft-os farmert 6000ft-ra most is volt leárazva, de az kb. mindig van, legalábbis ezt figyeltem meg, hogy az az alsó ár, ahonnan kezdődik..

Akkor még várok, hátha.

2016. dec. 30. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A new yorkerbe nálunk az van kiírva hogy a leárazás november 27-től a készlet erejéig tart.De ott az a baj hogy csak a 38/40/42 méretek vannak folyton leárazva a kissebb méretűek meg mehetnek a francba...A tally-ba engem is érdekelne hogy tényleg van e ilyen hogy 2500-ért nadrag?!Én oda már bementem jó párszor mikor ki van írva hogy leárazás erre az a nagy leárazás hogy 9980 ft a bomber dzseki...hát kössz annyiért megveszem a H&M -ben sőt még olcsóbban.
2016. dec. 30. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Elméletileg január elején.
2016. dec. 30. 16:48
 5/5 A kérdező kommentje:
En tavaly nyaron szereztem be ilyen aron ott nadragot, de trikot is 595-ert. Ki kell fogni... most en is varom a learazast, hatha :)
2016. dec. 30. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!