Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak engem zavar a magát...

Csak engem zavar a magát elvontnak gondoló sok ri*anc?

Figyelt kérdés
Jómagam skinhead vagyok ez egy 14 soros Dr. Martenst koptatok. Néha odajön hozzám egy-egy tiniribi Martensban, szakadt farmerban, zöld kabátban, hogy jajj mennyire tetszik nekik a stílusom. Mindegyiket lekoptatom, de előtte kioktatom őket, hogy ki*aszottul nem kellene Martenst hordaniuk, mert amikor még nem vallottam magam skinheadnek, de megvolt a bakancsom, sokan belémkötöttek, legfőképpen cigányok, hogy mit képzelek magamról... Nem akarom, hogy bajuk essen, de az is zavar, hogy semmivel nincsenek tisztában...
2017. jan. 30. 19:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom hogy beskatulyázni akarja-e őket vagy sem, mindenesetre ez az arrogancia, leereszkedő stílus ahogy beszél, bicskanyitogató a legtöbbeknek. érted, ahogy írja hogy jól kioktatja a r_bancokat. aztán írja a vigyori fejeket, kb hogy de hülye vagy. :D ha valóban meg akarunk vitatni valamit, akkor nem ilyen stílusban tesszük.

szerintem a kereszt az kevésbé érthető, hogy miért hordják divatból. bár nem tudom honnan tudja valaki ránézésre, hogy valaki divatból hordja-e vagy sem. én legalábbis nem tudom ránézésre megállapítani valakiről, hogy ő most valóban keresztény-e vagy sem. nem is szoktam ilyet látni nagyon. esetleg kocsiban felaggatva. azok meg ilyen baromságokat gondolnak, hogy majd isten megóvja az autóbalesettől :D. olyat láttam még aki gúnyolódásból vette fel. szíve joga.

a bakancs meg sok mindent jelenthet. egyáltalán nem azonosítják a skinheadekkel. csodaszép frizura (főleg lányoknál) nélkül, mert az jóval jellegzetesebb, kb senki nem gondol semmi ilyenre, csak mert egy fekete bakancs van rajta. ez ma már olyan ruhadarab, amit rohadt sokan felvesznek. senki sem fog úgy ruhát választani, hogy előtte a netet böngészi órákon át, hogy nehogy valami szubkultúra jellegzetes ruhadarabját húzza magára. :D felveszi ami tetszik neki. annak a valószínűsége pedig csekély, hogy összességében pont úgy öltözzön fel, mint egy skinhead, vagy bármi más. lehet ezek a lányok is azok, nem derült ki, mert csak annyit mondtak hogy tetszik nekik a kérdező stílusa, erre ő leoltotta őket a g ecibe. :D

nem így megy ez, hogy valaki kitalál valami ideológiát, egy stílust hozzá, és akkor azokat a ruhadarabokat lestipistopizza, hogy mostantól fekete bakancsot, zöld kabátot, szakadt farmert csak az hordhat, aki azt gondolja amit én.

2017. febr. 1. 18:50
 22/22 A kérdező kommentje:
#20-as, hidd el babám, hogy a bakancsom miatt kötöttek belém, nem a kopasz fej és bomber miatt, talán jobban tudom. Az emberek többsége ha Martenst lát, akkor megjegyzi magának, hogy "aha, ez egy rasszistafasisztanácihomofóbseg*fej", utána meg jönnek a picsogások, hogy "miért ilyen előítéletesek az emberek, brühühühüh...". És mint az első válaszok között írtam, akinek nem inge, ne vegye magára. Ha magadra vetted, akkor gratulálok, beskatulyáztad magad azok közé akikről a kérdés szól. Remélem idegesít még valakit, ha vigyori fejeket írok. :D
2017. febr. 1. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!