Csak engem zavar a magát elvontnak gondoló sok ri*anc?
Utálom őket, mert épp ezek a lányok vannak teljesen eltelve maguktól és ebből kifolyólag meg merem kockáztatni, hogy ők igazán stílusosnak és egyedinek gondolják magukat pedig...
Van mostanában egy réteg a lányoknál, akik teljesen ugyanúgy néznek ki.
Félelmetes, hogy mennyire meg akarnak felelni az elvárásoknak és ezért még saját stílusra sem mernek váltani.
azért ne essünk túlzásba. lehet csak tetszik neki a bakancs és ennyi. különlegesnek pedig valamennyire különleges, elvégre nem sok ilyet látni az utcán.
az hogy van-e mögötte bármilyen ideológia vagy nincs, az nem mindegy? azért mert a te skinhead önérzetedet bántja, senki ne vegye fel, mégha tetszik is neki?
#14 vagyok és szerintem ennek a kérdésnek nem az volt a célja, hogy a bakancs viselőit skatulyázza be a kérdező. Itt azokról a lányokról van szó, akik esetleg divatkiegészítőként viselik az egyébként szubkultúrákra jellemző sajátosságokat. Tudom kényes dolog a vallás, de a legszembetűnőbb a divatba jött keresztes nyakláncok. Aki nem hívő miért hordja?
Pontozzatok le, de jobban örülnék ha inkább valaki meggyőzne a saját igazáról:)
Miért, kik hordták eredetileg babám? Biztosan nem a skinheadek, mert ez a szubkultúra a '60-as években alakult, míg Doc Martenst már a negyvenes években gyártottak.
Mivel nincsenek tisztában? Ez egy cipő, arra való, hogy viseljék. Ráadásul baromi tartós lábbeliről van szó, ha valaki beszerez egyet, még tíz év múlva is hordhatja. Ha tetszik neki, miért ne hordhatná?
Nekem is van Martensem (nem is egy), éééés szakadt farmerem, éééés zöld kabátom is, és valószínűleg többet tudok a különböző szubkultúrákról mint te.
A cigányok meg pont leszarják a bakancsot, a bombert meg a kopasz fejet utálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!